Nefes Nefese dizisi konusu ve oyuncuları

21.02.2018
87
Nefes Nefese dizisi konusu ve oyuncuları

Uğur Yücel ve Şükrü Özyıldız’ın dizisi Nefes Nefese’den ilk fragman yayınlandı. İşte Nefes Nefese konusu ve oyuncu kadrosu

Nefes Nefese dizisi konusu nedir? Nefes Nefese’de kimler oynuyor işte ilk fragman Uğur Yücel ve Şükrü Özyıldız’ın dizisi Nefes Nefese’den son haberler

Uzun zamandır hazırlıkları devam eden Nefes Nefese dizisinden ilk fragman yayınlandı. TMC Film’in yapımcılığını üstlendiği Nefes Nefes dizisinde, Uğur Yücel, Melisa Şenolsun, Şükrü Özyıldız, Şebnem Hassanisoughi, Ezgi Şenler, Caner Şahin, Gülçin Santırcıoğlu ve Deniz Hamzaoğlu başrollerde oynuyor.

Dizinin başrol oyuncu olan Uğur Yücel aynı zamanda yönetmenliğini de yapıyor. Sürükleyici konusuyla dikkatleri çekecek olan yeni dizi, Şubat sonunda Star TV’de yayınlanmaya başlayacak. Nefes Nefese dizisinin ilk fragmanı da 9 Şubat Cuma akşamı Star TV’de yayınlandı.

NEFES NEFESE DİZİSİ 1. BÖLÜM FRAGMANI


NEFES NEFESE DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Nefes Nefese dizisi, baba kız hikayesi olan dizi, babası ile yerleşik düzende olan bir adam ve annesini arayan bir kadının Antakya’da yollarının kesiştiğini anlatıyor. Üstüne üstelik işine içine Suriye ve yasa dışı örgütler de giriyor.

Uğur Yücel son olarak geçen sezon İçerde dizisinde rol almıştı. Usta oyuncu hem yönetmenliğini hem de başrolünü üstlendiği diziyle ekranlara iddialı bir dönüş yapacak.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.