Nefes Nefese 4. bölüm 2. fragman Yeni bölüm ne zaman 2018

25.08.2018
85
Nefes Nefese 4. bölüm 2. fragman Yeni bölüm ne zaman 2018

Nefes Nefese 4. bölüm için heyecan dorukta. Çarşamba akşamları yayınlanmaya başlayan diziden yeni fragman geldi. Hızlı ilerleyen dizi herkesi ekran başına kilitliyor. Peki Nefes Nefese yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

NEFES NEFESE YENİ BÖLÜMÜ NE ZAMAN?

Bayram haftası nedeniyle yeni bölümü yayınlanmayan Nefes Nefesenin 4. bölümü 29 Ağustos Çarşamba akşamı STAR TVde izleyici karşısına çıkacak.

NEFES NEFESE SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Rüyaya (Melisa Şenolsun) karşılık babasını kurtarmak için anlaşan Yusufu (Şükrü Özyıldız) evde kötü bir sürpriz beklemektedir: Rüya onu hapsettiği odanın kapısını açmış ve evden kaçmıştır.

Takas için söz verdiği saate kadar Rüyayı bulmak zorunda olan Yusuf yollara düşer. Antakyayı karış karış arayıp Rüyayı bulacaktır.

Bu arada Rüya Suriyedeki Borana (NikXhelilaj) ulaşmış, annesini bulabilmek için kaçak bir arabayla karşıya geçmek için sözleşmiştir.

Rüya ve Yusuf arasında zamana karşı bir yarış başlar: Yusuf Rüya Suriyeye geçmeden onu yakalamalı, takasa götürmelidir. Rüyanın hapis tutulduğu odaya gelip anahtarı kapının üzerinde bulan Alacanların evinde herkes birbirine aynı soruyu sorar: Anahtarı Rüyaya kim verdi? Alacan ailesi evdeki haini ararken, apar topar Antakyaya gelen Atmaca (Uğur Yücel) ise zümrütü alan ikinci kızın, Antakyada olduğunu bilmediği kendi kızı Rüyanın peşindedir.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.