Nebahat Çehreden dobra dobra itiraf

08.11.2011
73
Nebahat Çehreden dobra dobra itiraf

Türk Sineması’nda birçok filmde rol alan Nebahat Çehre hayatının çehresini değiştiren iki dönüm noktasını anlattı.

Yeşilçam’ın usta ismi Nebahat Çehre, şimdiye kadar 110 film çektiğini ama para kazanamadığını söyledi. Çehre, “İki dizide oynadım evimi aldım” dedi. Muhteşem Yüzyıl’da Kanuni Sultan Süleyman’ın annesi Valide Hafsa Sultan’ı canlandıran Türk Sineması’nın ünlü ismi Nebahat Çehre bugüne kadar paraya ve mülke hiç değer vermediğini belirtti.

EN İYİ ŞEKİLDE YAŞADIM

Çehre, “Bazısı gayrimenkul alır, bazısı altına yatırım yapar, ben hep en iyi şekilde yaşamaya çalıştım. Biraz param olunca seyahatlere gittim, olmayınca evimde oturdum. Yıllardır bir kooperatif evinde yaşadım, ama orası bana hep saray gibiydi” diye konuştu. 7 yıl önce ‘Haziran Gecesi’ dizisiyle Yeşilçam’ın ardından ikinci kez yıldızı parlayan, son 4 yılda ‘Aşk-ı Memnu’ ve ‘Muhteşem Yüzyıl’ dizilerinden kazandıklarıyla geçtiğimiz günlerde Levent’te yeni bir ev satın alan Çehre sözlerini şöyle sürdürdü: “50 yıldır sinema sektöründeyim. Bu zaman içinde 110 film yaptım. Amainanın bana doğru dürüst bir para kazanamadım.”

Tutumlu değilim

Yeşilçam döneminin bugünle karşılaştırıldığında televizyon sektörünün çok farklı olduğunu belirten Nebahat Çehre, “Emeğinizin karşılığını alıyorsunuz” dedi. Ünlü oyuncu şunları vurguladı: “Şu kadarını söyleyeyim, 110 film yaptım ancak geçindim, iki dizide oynadım çok şükür ev alabildim. Bir de ben parayı değerlendirmesini bilmem. Hiç de tutumlu bir insan değilim. Para bende hiç durmaz ve çoğalmaz.”

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.