Nancy Marsilya maçı canlı izle

27.02.2011
84
Nancy Marsilya maçı canlı izle

Nancy Marsilya maçı canlı izle Nancy Marsilya maçı canlı seyret Nancy Marsilya maçını canlı izle Nancy Marsilya maçı izle

Nancy Marsilya maçı canlı izle Nancy Marsilya maçını izle Nancy son gününde Lyon karşısında acı tokat kurtarmak için zor olacaktır. Nitekim, tek bir kayıt olmaksızın dört gol ödün sonra, Pablo Correa adamları şu anda oldukça şekillenir OM alacaksınız. Manchester United karşısında maç rağmen, Fenikeliler hala Marcel-Picot büyük zorluk olan bir takıma karşı kazanmak için kaynak bulmak gerekir.

Nancy tarafında, zafer sıralamasında alt kısmında küçük bir hava vermek için şarttır. Önümüzdeki ilk sürgün Monako dört puan, Nancy Marsilya iyi bir anlaşma elde etmek için vardır. Stade Marcel Picot yaptığı final maçında, Pablo Correa takımın Auxerre 3-1 karşı uyguluyor. Ama sonuç acı şerefsiz yenilgi Gerland Lyon 4-0 çok keskin yüzü oldu. takvim kaprisleri Nancy tabanlı sürücü unvanını bu sezon için bir çok kez daha karmaşık bir rakip karşısında ikinci bir düz oyun sunuyor. küme düşme korkusunu sezon sonuna kadar bu Nancy tabanlı sürücü bozmak muhtemeldir çünkü Nancy ikinci kez kaçırmayın gerekir.

Yan Marsilya

podyum üzerinde liderlerin arkasında üç puan Lille, Fenikeliler lig ve unbon Manchester United karşısında 0-0 berabere Şampiyonlar Ligi’nde de üst üste üç zaferleri ile iyi bir ivme vardır. Marsilya iyi bir temel savunma buldu ama saldırı çok daha verimli olacaktır: Bu Didier Deschamps işlerini düzenler yaralanma Gignac değildir. Neyse, antrenör Marsilya Valbuena ön plana biraz delilik getirmelidir bulur. Marsilya Nancy utandırmak için mantıklı yollar ve (3 beraberlik, 2 galibiyet) son 5 oyunları kayıp değil.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.