N Olur Ayrılalım dizisi

14.07.2016
526
N Olur Ayrılalım dizisi

N’Olur Ayrılalım dizisi Fox’un iddialı yaz dizisi Nolur Ayrılalım başlıyor..İşte Nolur Ayrılalım dizisinden yeni haberler

N’Olur Ayrılalım dizisinin konusu ne hangi oyuncular rol alıyor? Nolur Ayrılalım dizisi hakkında tüm haberler.

N’OLUR AYRILALIM DİZİSİNİN YAYIN TARİHİ BELLİ OLDU

Yapımcılığını Sinegraf’ın, yönetmenliğini Yusuf Ömer Sınav’ın, senaristliğini Nehir Erdem ve Ayşe Ferda Eryılmaz’ın üstlendiği; başrollerini ise Aras Aydın, Nilay Duru, Gürgen Öz, Nilperi Şahinkaya, Osman Karakoç, Duygu Karaca, Hüseyin Gülhuy, Hüseyin Soysalan, Hilal Uysun, Bahtiyar Engin, Meriç Başaran, Hakan Eke, Ayşe Selen ve Tarık Şerbetçioğlu’nun paylaştığı Nolur Ayrılalım dizisi, 15 Temmuz Cuma günü yayın hayatına başlıyor.

Farklı konusu ve genç oyuncu kadrosuyla yazın beklenen dizilerinden N’olur Ayrılalım 15 Temmuz Cuma günü ilk bölümüyle FOX’ta.

NOLUR AYRILALIM 1. BÖLÜM FRAGMANI

NOLUR AYRILALIM 1. BÖLÜM KONUSU

Azize, abisi Yusuf ve babaannesi Nazife ile birlikte yaşayan klasik bir kızdır. Azize’nin tek isteği, iki yıldır yanında reji asistanı olarak çalıştığı ve deli gibi de aşık olduğu televizyonun altın çocuğu Turgay Atalay’ın onu fark etmesidir. Turgay değil Azize’nin hislerini fark etmek, daha onun adını bile öğrenmemiştir bu iki yıl içinde.
Ulaş, kendisini yardıma muhtaç olan insanların sorunlarına dikkat çekmeye adamış bir belgesel yapımcısıdır. Lâkin, Ulaş’ın asıl ilginç özelliği modern bir “Telli Baba” olmasıdır. Ulaş’ın terk ettiği kızlar, çok kısa bir zaman sonra hayatlarının erkekleri ile tanışmakta ve büyük bir aşk evliliği ile de mutluluğa yelken açmaktadırlar.
Turgay yeni programı için aykırı bir fikir aramaya karar verir. Turgay Ulaş efsanesine bayılır ve anında yeni programının adına karar verir; N’olur Ayrılalım!İsimsiz genç bir kız Ulaş ile sevgili olacak, Ulaş kızı terk ettikten sonra ise o kız gidip hayatının aşkını bulacaktır. Tüm bu süreci de Turgay ve ekibi gizli kamera ile saniye saniye çekecektir.
Turgay bulunan kızların hiçbirini beğenmez. Onun “Yazık Starı” böyle göze batmayan, silik hatta biraz da saf bir tip olmalıdır. O kız kim mi olacaktır? Tabii ki Azize! Azize, başta durumu kabul etmek istemese de sonunda ikna olur. Ya kehanet doğruysa? Ya gerçekten Ulaş’ın terk ettiği kızlar hayatlarının aşkı ile evlenebiliyorsa? O zaman Azize de Turgay’a kavuşacak demektir!

Yapımcılığını Osman Sınav’ın, yönetmenliğini ise oğlu Yusuf Ömer Sınav’ın üstlendiği dizi, yaz aylarının merakla beklenen işlerinden biri olarak görülüyor. Başrollerinde Gürgen Öz, Nilay Duru, Aras Aydın, Nilperi Şahinkaya gibi genç ve sevilen oyuncuların olduğu N’olur Ayrılalım farklı konusuyla da dikkat çekiyor. Birlikte olup ayrıldığı her kızın, hayatının aşkıyla evlendiğine inanılan modern bir Telli Baba (Aras Aydın) ve onu televizyon şovuna dönüştürmeye çalışan Turgay’ın (Gürgen Öz) eğlenceli hikayesinin anlatıldığı dizide, Nilay Duru’nun canlandırdığı Azize karakteri ise iki erkek arasında hayatının aşkını bulmaya çalışıyor. Özellikle modern “Telli Baba” karakteriyle izleyeceğimiz Aras Aydın, genç kızların yeni gözdesi olacağa benziyor. Televizyonun dahi çocuğu karakteriyle karşımıza çıkan Gürgen Öz ise usta oyunculuğu ile diziye damgasını vuruyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda Osman Karakoç, Duygu Karaca, Hüseyin Gülhuy, Hüseyin Soysalan, Hilal Uysun, Bahtiyar Engin, Meriç Başaran, Hakan Eke, Ayşe Selen ve Tarık Şerbetçioğlu gibi değerli oyuncular da yer alıyor. Merakla beklenen eğlenceli romantik komedi “N’olur Ayrılalım” 15 Temmuz günü FOX’ta izleyiciyle buluşacak.

Yapımcılığını Osman Sınav’ın, yönetmenliğini ise oğlu Yusuf Ömer Sınav’ın üstlendiği dizi, yaz aylarının merakla beklenen işlerinden biri olarak görülüyor. Başrollerinde Gürgen Öz, Nilay Duru, Aras Aydın, Nilperi Şahinkaya gibi genç ve sevilen oyuncuların olduğu N’olur Ayrılalım farklı konusuyla da dikkat çekiyor

N’olur Ayrılalım çok yakında FOX’ta.

NOLUR AYRILALIM DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Birlikte olup ayrıldığı her kızın, hayatının aşkıyla evlendiğine inanılan modern bir Telli Baba (Aras Aydın) ve onu televizyon şovuna dönüştürmeye çalışan Turgay’ın (Gürgen Öz) eğlenceli hikayesinin anlatıldığı dizide, Nilay Duru’nun canlandırdığı Azize karakteri ise iki erkek arasında hayatının aşkını bulmaya çalışıyor. Özellikle modern “Telli Baba” karakteriyle izleyeceğimiz Aras Aydın, genç kızların yeni gözdesi olacağa benziyor. Televizyonun dahi çocuğu karakteriyle karşımıza çıkan Gürgen Öz ise usta oyunculuğu ile diziye damgasını vuruyor

Merakla beklenen eğlenceli romantik komedi “N’olur Ayrılalım” çok yakında FOX’ta izleyiciyle buluşacak

Dizinin başrol oyuncuları da belli oldu. Son olarak ‘İstanbul’un Altınları’ dizisinde izlediğimiz Gürgen Öz, son olarak ‘İnadına Aşk’ dizisinde izlediğimiz Nilay Duru, son olarak ‘Kiraz Mevsimi’ dizisinde izlediğimiz Aras Aydın ve son olarak ‘Kiraz Mevsimi’ dizisinde izlediğimiz Nilperi Şahinkaya dizinin başrol oyuncuları oldu.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.