Mutlu Ol Yeter Atv dizisi bitiyor mu?

Mutlu Ol Yeter Atv dizisi bitiyor mu?

Yeni dizilerden bir hüsran daha atv ekranlarında yayınlanan Mutlu Ol Yeter dizisi final yapıyor.

ATVde geçtiğimiz ay yayınlanmaya başlayan Mutlu Ol Yeter dizisinden seyircisini üzecek haber geldi. Başrollerinde Ali Atay, Aslı Enver, Ertan Saban, Öner Erkanin rol aldığı dizi Leyla ile Mecnun ekolünün yeni absürd komedi dizisiydi. 12 Nisanda yayınlanmaya başlayan dizi ilk bölümden itibaren reytinglerde kötü sonuçlar aldı. Dizinin geçen Pazar yayınlanan son bölümü Totalde 71. AB grubunda ise 43. sırada reytinglerde yer bulabildi. Kanal yönetimi dizi için erken final kararı aldı. Mutlu Ol Yeter dizisi 24 Mayıs Pazar akşamı yayınlanacak olan 7. bölümüyle ekrana veda edecek.

Yapımcılığını NTC Medya Mehmet Yiğit Alpin üstlendiği Mutlu Ol Yeter”in yönetmen koltuğunda Kerem Çakıroğlu otururken, senaryosunu ise Ali Demirel, Barış Erdoğan, Volkan Sümbül, karikatürist Yiğit Özgür yazıyordu.

Hapisten Muhit adında biri çıkar. Can ile geçmişten bir hesabı vardır ve Can ile hesaplaşmak, onu öldürmek ister. Muhit, Canın izini bulur. Can kaçar fakat mahalleden çıkmaz çünkü Zeynepe çok ciddi bir talip vardır. Babürün aklına bir fikir gelir ve Cana bir sahte bir ölüm tezgâhlar. Böylece Muhit, Canı öldü bilecek ve mahalleyi terk edecektir. Can bir yangın sonucu ölmüş gibi gösterilir mahalleye. Gerçeği bir tek Babür bilmektedir. Fakat işler istedikleri gibi yürümez. Çünkü Muhit, Ayşeye âşık olmuştur ve mahalleden gitmemektedir. Can da ortaya çıkamamaktadır.
Bu arada Zeynep yıkılmıştır. Can ölünce Cana karşı hisleri su yüzene çıkmıştır. Zeynepe talip olan adam yüzünden de Güneş hamle yapar, Zeynepin taliplileri artınca Can ortaya çıkmak zorunda kalır ve Muhitin namlusuyla burun buruna gelir.
Mutlu Ol Yeter 7. BÖLÜM FİNAL FRAGMANI

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.