Muhteşem Yüzyıl Yeni Sezon Bombası

18.07.2013
76
Muhteşem Yüzyıl Yeni Sezon Bombası

Muhteşem Yüzyıl yeni sezona yeni kadrosuyla girmeye hazırlanıyor. Özellikler Meryem Uzerlinin diziden ayrılmasıyla büyük bir sarsıntı yaşayan Muhteşem Yüzyıl bu ayrılığı yeni transferlerle unutturmayı amaçlıyor.

MUHTEŞEM YÜZYILA YENİ OYUNCU

Muhteşem Yüzyıl yeni sezona yeni kadrosuyla girmeye hazırlanıyor. Özellikler Meryem Uzerli’nin diziden ayrılmasıyla büyük bir sarsıntı yaşayan Muhteşem Yüzyıl bu ayrılığı yeni transferlerle unutturmayı amaçlıyor.

Meryem Uzerli’nin diziden ayrılmasıyla yerine Vahide Gördüm ile anlaşan Muhteşem Yüzyıl kadrosuna yeni yüzler katmaya devam ediyor. Yeni Hürremden sonra Sarı Selimi canlandıracak kişiyede karar veren Muhteşem Yüzyılın bunun için Aras Bulut İynemli ile el sıkıştığı söyleniyor.

Muhteşem Yüzyılın üçünncü transfer bombası ise Emir Berke Zincidi.Geçtiğimiz sezon ekranlara veda eden Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinin sevilen oyuncusu Küçük Osman yeni sezonda Muhteşem Yüzyıl kadrosuna dahil edildi. Emir Berke, Muheteşem Yüzyılda ,Şehzade Mustafa ile Rümeysa Hatunun oğlu Mehmeti canlandıracak.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.