Muhteşem Yüzyıl 51. Bölüm Fragmanı izle

Muhteşem Yüzyıl 51. Bölüm Fragmanı izle

Muhteşem Yüzyıl 51. Bölüm Fragmanı izle STAR TV ekranlarında yayınlanan Muhteşem Yüzyıl 51. Bölüm Fragmanı online internetten izle Muhteşem Yüzyıl 14 Mart Çarşamba Fragmanı izle

Muhteşem Yüzyıl 50. Bölüm Özeti; Muhteşem Yüzyılın yeni bölümünde romantizm, aşk ve heyecan sürüyor. Şehzade Mustafa ve Ay Bige haklarında verilen evlilik kararını nasıl karşılayacak? İbrahimin kendi heykelini yaptırdığını öğrenen Sultan Süleyman ne tepki verecek? Hatice Sultan, İbrahim ve Nigar arasında yaşanan yasak aşkı öğrenecek mi? Mahidevran, Şehzade Mustafayı büyük aşkı Efsundan ayıracak mı?

Şehzade Mustafa ve Ay Bigeyi şoke eden karar!

Valide Sultanın verdiği evlilik kararı Ay Bige ve Şehzade Mustafayı şaşkına çevirir. Ancak ne Ay Bige, ne de Şehzade bu evliliğe taraftar değildir. Mustafa bu evliliğe engel olmak için Sultan Süleymana kadar çıkar. Sultan Süleyman hiç bilgisi olmadığı bu haber karşısında şaşkına döner. Sultan Süleyman, Valideye hiç beklemediği bir tepki verir.

Hatice, Matrakçı ve İbrahimin konuşmasına ortak olur. İbrahim, Matrakçı ve Nigar hakkındaki gerçeği açıklamak zorunda kalır. Nigarın boşanması, haremde bomba etkisi yaratır.

İbrahim büstünü yaptırmaya karar verir. Hatice Sultan, İbrahimin bu arzusundan tedirgin olur. İbrahimin büstünü yaptırdığı duyan Hürrem, bunu Sultan Süleymana iletmekten çekinmez. Sultan Süleyman, İbrahimin bu tavrından rahatsız olur. İbrahim Paşa ise Hünkarının gönlünü almak için hazırlıklıdır.

Bali Bey aşkını kalbine gömer!

Ay Bigenin nişan haberi Bali Beyi çok üzer. Bali Bey aşkını kalbine gömmeye karar verir. Ancak Şehzade Mustafanın da bu evliliğe karşı isteksiz olması, onun yeniden düşünmesine neden olur. Hürrem Sultan ise Ay Bigeyi bu aşkın hala sürebileceğine inandırır. Ay Bige, Bali Beye reddedemeyeceği bir teklifte bulunur.

Muhteşem Yüzyıl 51. Bölüm Fragmanı izle, Muhteşem Yüzyıl 51. Bölüm Fragmanı, Muhteşem Yüzyıl 51. Bölüm Fragmanı izle, Muhteşem Yüzyıl 51. Bölüm Fragmanı Seyret, Muhteşem Yüzyıl 51. Bölüm Fragmanı Full izle, Muhteşem Yüzyıl 52. Bölüm Fragmanı izle, Muhteşem Yüzyıl Son Bölüm Fragmanı izle

Mahidevran, Şehzadesinin Efsuna bu derece meftun olmasından rahatsız olur. Valide Sultanı kullanarak Efsunun saraydan gönderilmesini sağlar. Hürrem ise Efsunun geri gelmesini sağlamak için süpriz bir isimden yardım ister. Mahidevran ise Şehzadeye Efsunu unutturmak ister. Şehzade Mustafanın kalbini kazanması için yanına yeni bir cariye gönderir.

Muhteşem Yüzyıl 51. Bölüm fragmanı yayınlandığı anda sitemizde yer alacaktır.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.