Muhteşem Yüzyıl 50. Bölüm Fragmanı izle 7 Mart

Muhteşem Yüzyıl 50. Bölüm Fragmanı izle 7 Mart

Muhteşem Yüzyıl 50. Bölüm Fragmanı izle STAR TV ekranlarında yayınlanan Muhteşem Yüzyıl 50. Bölüm Fragmanı online internetten izle Muhteşem Yüzyıl 7 Mart Çarşamba Fragmanı izle

Muhteşem Yüzyıl 49. Bölüm Özeti; Muhteşem Yüzyılda heyecan ve tutku devam ediyor.

Sultan Süleymanla Şehzade Mustafa karşı karşıya.Sultan Süleyman oğluna nasıl bir tepki verecek?Nora, Mustafayı baştan çıkarabilecek mi? İbrahim ve Nigar arasındaki yasak aşk ortaya mı çıkıyor? Ay Bige ve Bali Bey birbirlerine gerçek duygularından bahsedecek mi? Şehzade Mustafa ve Sultan Süleyman karşı karşıya!

Şehzade Mustafa Sultan Süleymanın huzuruna çıkar. Mahidevranı korumak için sert bir konuşma yapar. Sultan Süleyman Şehzadeye beklenmedik bir tepki gösterir. Şehzade Mustafa babasının tavrına karşı nasıl bir tepki vereceğini bilemez.

Mustafa ve Nora geç de olsa bir araya gelir. Nora Mustafayı etkilemek için çok tanıdık yöntemler kullanmaya başlar. Sultan Süleyman üst üste haremde yaşanan olaylardan rahatsız olur. Hareme çeki düzen vermek için yeni bir karar alır. Dayeyi eski görevine iade eder. Valide Sultan ise Sultan Süleymanın kendi kararlarını ezip geçmesini içine sindiremez. Ana oğul karşı karşıya gelir.

Bali Bey, Matrakçının İbrahim Paşa hakkında söylediklerinden şüphelenmiş. İbrahime durumu anlatır. İbrahim, Nigar konusunda dikkatli olması için Matrakçıyı uyarır. Ancak payitahtın sokaklarında çoktan Nigar ve Matrakçı hakkında söylentiler dönmeye başlamıştır.

Ay Bige ve Bali bey yakınlaşır!

Ay Bige memleketine dönmeyi istemektedir. Fakat Valide Sultan, Ay Bigenin gitmesine müsaade etmez. Ay Bige, Bali Beyden çok tehlikeli bir ricada bulunur. İkili arasındaki tartışma yakınlaşmaya dönüşür.

Muhteşem Yüzyıl 50. Bölüm Fragmanı izle, Muhteşem Yüzyıl 50. Bölüm Fragmanı, Muhteşem Yüzyıl 50. Bölüm Fragmanı izle, Muhteşem Yüzyıl 50. Bölüm Fragmanı Seyret, Muhteşem Yüzyıl 50. Bölüm Fragmanı Full izle, Muhteşem Yüzyıl 51. Bölüm Fragmanı izle, Muhteşem Yüzyıl Son Bölüm Fragmanı izle

Sultan Süleymanın tepkisi Mustafayı çok üzer. Onunla görüşmeyi reddeder. Mahidevran oğlunun bu kadar tavırlı davranmasından dolayı endişelenir. Şehzade Mustafanın bilhassa Cuma selamlığına katılmayacak olması çok tepki toplayacaktır. Mahidevran Mustafayı ikna etmeye çabalar. Hürrem ise Şehzadenin verdiği karardan haberdar olur. Bu bilgiyi Sultan Süleymana ulaştırmaktan çekinmez.

Muhteşem Yüzyıl 50. Bölüm fragmanı yayınlandığı anda sitemizde yer alacaktır.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.