Muhteşem Yüzyıl 49. Bölüm Fragmanı izle

Muhteşem Yüzyıl 49. Bölüm Fragmanı izle

Muhteşem Yüzyıl 49. Bölüm Fragmanı izle STAR TV ekranlarında yayınlanan Muhteşem Yüzyıl 49. Bölüm Fragmanı online internetten izle Muhteşem Yüzyıl 29 Şubat Çarşamba Fragmanı izle

Muhteşem Yüzyıl 48. Bölüm Özeti; Muhteşem Yüzyılda fırtınalar kopuyor!

Hürrem ve Valide arasında beklenen yüzleşme gerçekleşiyor. Sultan Süleyman seferden dönüyor. Onun dönüşü haremin yeniden karışmasına yetiyor.

Hürremin tüm güzelliği elinden gidiyor mu?

Haremde sular durulmuyor. Çıkan isyan Hürremde ağır bir yaraya neden olur. Hürrem yaşananların hesabını sormaya kararlıdır. Valide Sultanın karşısına çıkmaktan çekinmez. Sultan Süleymana olup biten her şeyi aktardığını söyler. Valide Sultan oğlunun bu iddialara inanmayacağından emindir. Ancak Hürrem mektubu, Sultan Süleymanın çok yakınında duran birisine yazdırmıştır. Valide Sultan bunu öğrenince soğukkanlılığını korumakta zorlanır.

Sultan Süleymanın ayak sesleri tüm Avrupada yankılanırken Şarlken cesaret gösterip Osmanlı ordusunun karşısına çıkmaktan korkar. Osmanlı ordusu yeni bir savaşa mı girecek?

Sultan Süleymanın payitahta dönüşü gerginliği iyice artırır. Valide Sultan, aslanının kendisine göstereceği tepkiden endişelidir. Hürrem ise artık korkulu rüyalar görmek istemez. Kendisini korumak için yeni bir planın hazırlığına girişir. Hürremin haremdeki gücünü artırması Mahidevranı rahatsız eder ve Hürreme rest çekmekten çekinmez..

Şehzade Mustafa, Noradan çok etkilenir!

Muhteşem Yüzyıl 49. Bölüm Fragmanı izle, Muhteşem Yüzyıl 49. Bölüm Fragmanı, Muhteşem Yüzyıl 49. Bölüm Fragmanı izle, Muhteşem Yüzyıl 49. Bölüm Fragmanı Seyret, Muhteşem Yüzyıl 49. Bölüm Fragmanı HD izle, Muhteşem Yüzyıl 50 Bölüm Fragmanı izle, Muhteşem Yüzyıl 49. Bölüm Fragmanı Full izle, Muhteşem Yüzyıl Son Bölüm Fragmanı izle

İbrahim artık Hürrem ve Valide Sultan arasındaki gerginliği bitirmeye kararlıdır. Şehzade Mustafa, Elifi kaybetmekten dolayı üzgündür. Mahidevran onun moralini düzeltmek ister. Şehzade Mustafa için bir eğlence düzenlenir. Mustafa karşına çıkan bir cariyeden çok etkilenir.

Muhteşem Yüzyıl 49. Bölüm fragmanı yayınlandığı anda sitemizde yer alacaktır.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.