Muhteşem Yüzyıl 47. Bölüm Fragmanı izle

Muhteşem Yüzyıl 47. Bölüm Fragmanı izle

Muhteşem Yüzyıl 47. Bölüm Fragmanı izle STAR TV ekranlarında yayınlanan Muhteşem Yüzyıl 47. Bölüm Fragmanı online internetten izle Muhteşem Yüzyıl 15 Şubat Çarşamba Fragmanı izle

Muhteşem Yüzyıl 46. Bölüm Özeti; Mehmet Günsür bu Çarşamba Muhteşem Yüzyılda! Muhteşem Yüzyılda fırtınalar kopmaya devam ediyor. Valide Sultan ipleri eline alıyor. Hürrem kendini korumaya çalışıyor, Sultan Süleyman ise sefer hazırlıklarına başlıyor. Tüm bunlar olurken Mahidevran ve Şehzade Mustafa saraya dönüyor. Topkapı Sarayında yeni bir dönem başlıyor.

Şehzade Mustafa kılıç kuşandı!

Behram Paşa, Sultan Süleymana eski görevine iade edilmek istediğini söyler. İbrahim, Behram Paşanın elindeki kozun farkında. Çaresiz isteğine boyun eğer. Sultan Süleyman İbrahimin bu tavrından şüphelenir. İbrahimden bir an evvel durumu çözmesini ister. İbrahim çekinmeden Behram Paşanın karşısına çıkar. İkili tüm kozlarını paylaşır.

Haremde ise sular gitgide ısınıyor. Valide Sultan ve Hürrem arasındaki çekişme haremdeki cariyelere yansır. Hürreme karşı tepkiler yükselir. Hürrem Sultan itibarını kaybetmemek için hızla harekete geçer.
Sultan Süleyman Avrupadaki en büyük rakibi Şarlkenin, Osmanlı topraklarına tacizlerinden rahatsız olur. Şarlken’in yeni bir derse daha ihtiyacı olduğuna karar verir. Yeni bir sefer için hazırlıkları başlatır.

Muhteşem Yüzyıl 47. Bölüm Fragmanı izle, Muhteşem Yüzyıl 47. Bölüm Fragmanı, Muhteşem Yüzyıl 47. Bölüm Fragmanı izle, Muhteşem Yüzyıl 47. Bölüm Fragmanı Seyret, Muhteşem Yüzyıl 47. Bölüm Fragmanı HD izle, Muhteşem Yüzyıl 47. Bölüm Fragmanı Full izle, Muhteşem Yüzyıl 48. Bölüm Fragmanı izle, Muhteşem Yüzyıl Son Bölüm Fragmanı izle

Edirneye bir çocuk olarak giden Şehzade Mustafa, güçlü ve yakışıklı bir erkek olarak hareme döner. Onun dönüşü haremde coşkuyla karşılanır. Mahidevran hiç beklemeden şehzadesi için kuracağı haremin hazırlıklarına başlar. Diğer tarafta ise Şehzade Mustafa yeniçeri ocağına ilk adımını atar.

Muhteşem Yüzyıl 47. Bölüm fragmanı yayınlandığı anda sitemizde yer alacaktır.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.