Muhteşem Yüzyıl 45. Bölüm Fragmanı izle 1 Şubat Carşamba

Muhteşem Yüzyıl 45. Bölüm Fragmanı izle 1 Şubat Carşamba

Muhteşem Yüzyıl 45. Bölüm Fragmanı izle STAR TV ekranlarında yayınlanan Muhteşem Yüzyıl 45. Bölüm Fragmanı online internetten izle Muhteşem Yüzyıl 1 Şubat Carşamba Fragmanı izle

Muhteşem Yüzyıl 44. Bölüm Özet, Hürrem, Valide Sultanın tuzağına düşecek mi?

Valide Sultan, Hürremi Süleymanın önünde konuşturmaya kararlıdır. Hürrem neler olup bittiğini anlamakta zorlanır. Hürrem, Valide Sultanın bu tuzağına düşecek mi?.. Sultan Süleyman duyduklarına ne tepki verecek?.. İbrahim Paşa şifalı mağarada ölümle mücadelesine devam etmektedir. Nigarın İbrahim Paşayı öptüğünü gören Sümbül ne yapacak? Bu haber haremde hızla yayılacak, duyan herkesi şaşkınlığa düşürecek.
İbrahim Paşanın hastalığı Hatice Sultanı çok üzer. Acılar içindeki Hatice adeta hayatına devam etmeyi reddeder. Valide ve Mahidevran onu yaşama döndürmek için ellerinden geleni yapar. Tam çaresiz kaldıkları anda, yardım hiç ummadıkları birinden gelir.

Sultan Süleyman, İbrahim Paşanın hastalığından dolayı çok mutsuzdur. Sonunda Hatice Sultanı da yanına alıp, İbrahimin yanına gitmeye karar verir. Ancak tam yola çıkacakları anda, İbrahimin arabası saraya giriş yapar. Süleyman ve Hatice, İbrahimden gelecek haberi endişe içinde beklemeye başlar.
Nigar Kalfanın düğününde neler yaşanacak?
Matrakçı ve Nigar Kalfanın düğün zamanları gelmiştir. Hürrem bu düğün için özel olarak hazırlanır. Hürrem Sultanın kutlamalara gelişi Valide ve Mahidevranın sinirlerini altüst etmeye yeter. Nigar Kalfa ise haremden ayrılmaktan dolayı mutsuzdur. Nigar yeni hayatına beklenmedik bir süprizle adım atar.

Muhteşem Yüzyıl 45. Bölüm fragmanı yayınlandığı anda sitemizde yer alacaktır.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.