Muhteşem Yüzyıl 44. Bölüm Fragmanı izle 25 Ocak Carşamba

Muhteşem Yüzyıl 44. Bölüm Fragmanı izle 25 Ocak Carşamba

Muhteşem Yüzyıl 44. Bölüm Fragmanı izle STAR TV ekranlarında yayınlanan Muhteşem Yüzyıl 44. Bölüm Fragmanı online internetten izle Muhteşem Yüzyıl 25 Ocak Carşamba Fragmanı izle

Muhteşem Yüzyıl 43. Bölüm Özeti; Pargalı İbrahime yapılan suikaste Sultan Süleymanın tepkisi çok sert olur! Sultan Süleyman ve Hürremin nikah kıydığı haberi hareme bomba gibi düşer. Valide ve Mahidevran bu olaya anlayış gösteremez. Haremin diğer üyelerinin Hürreme karşı olan tutumları hızla değişmeye başlar. Zira artık Hürrem Sultan ve harem için yeni bir dönem başlamıştır.

İbrahim Paşanın düğün coşkusu, kendisine düzenlenen bir suikastle yarım kalır. Olayın etkisi çabuk atlatılır. Ancak her şeyin yoluna girdiği düşünülen bir anda, İbrahim beklenmedik bir şekilde yataklara düşer. Sultan Süleymanın, sadrazamına yapılan bu saldırıya tepkisi çok sert olur. Bali Beye derhal emir verir. Bu işi yapan her kim olursa olsun bulunacaktır.

Pargalı İbrahimin durumu gittikçe kötüye gitmektedir. Hekimler derdine deva bulamazlar. İbrahim için umutlar gitgide azalmaktadır. Son anda ortaya çıkan bir fikir İbrahime umut ışığı olur. İbrahim Azraille giriştiği bu savaştan da galip çıkabilecek midir?

Sarayda ise fırtınalar kopmak üzeredir. Valide oğlunun Hürrem Sultana kapılıp gitmesinden dolayı mutsuzdur. Lakin bu durumu tersine çevirecek bir plana girişmekte gecikmez.

Muhteşem Yüzyıl 44. Bölüm Fragmanı izle, Muhteşem Yüzyıl 44. Bölüm Fragmanı, Muhteşem Yüzyıl 44. Bölüm Fragmanı izle, Muhteşem Yüzyıl 44. Bölüm Fragmanı Seyret, Muhteşem Yüzyıl 44. Bölüm Fragmanı HD izle, Muhteşem Yüzyıl 44. Bölüm Fragmanı Full izle, Muhteşem Yüzyıl 45. Bölüm Fragmanı izle, Muhteşem Yüzyıl Son Bölüm Fragmanı izle

Acaba Hürrem ve Sultan Süleyman arasındaki büyük aşk sürecek mi, yoksa Valide Sultan istediğini elde edecek mi?

Muhteşem Yüzyıl 44. Bölüm fragmanı yayınlandığı anda sitemizde yer alacaktır

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.