Muhteşem Yüzyıl 39. Bölüm Fragmanı izle

Muhteşem Yüzyıl 39. Bölüm Fragmanı izle

Muhteşem Yüzyıl 39. Bölüm Fragmanı Full izle SHOW TV ekranlarında yayınlanan ve beğeniyle izlenen Muhteşem Yüzyıl 39. Bölüm Fragmanı online internetten izle

Bir imparatorluğun kaderine yön veren bir aşkın hikayesi

Muhteşem Yüzyıl Osmanlı’nın en parlak döneminde sarayın kapalı kapıları arkasında dönen oyun ve entrikalara ışık tutuyor.

Dizide, Osmanlı’nın en geniş sınırlara ulaştığı sırada Kırım’dan cariye olmak için yola çıkan bir genç kızın -Moskof Cariye Hürrem’in- oğlunu tahta oturtmak için verdiği mücadele ve yaptıklarıyla bir imparatorluğun kaderine yön verişi ele alınıyor.

Gerçek bir tarihi uyarlama olan dizide izleyiciler, sarayın ve Osmanlı’nın göz kamaştıran zenginliğinin içinde bir kadının ihtiraslı aşkına, hırslarına ve entrikalarına şahit olacak

Muhteşem Yüzyıl 39. Bölüm Fragmanı, Muhteşem Yüzyıl 39. Bölüm Fragmanı izle, Muhteşem Yüzyıl 39. Bölüm Fragmanı Seyret, Muhteşem Yüzyıl 39. Bölüm Fragmanı izle, Muhteşem Yüzyıl 40. Bölüm Fragmanı izle, Muhteşem Yüzyıl Son Bölüm Fragmanı izle, Muhteşem Yüzyıl 39. Bölüm Fragmanı izle Aralık 21

Muhteşem Yüzyıl 38. Bölüm Özeti; Hürrem, Prenses IsabellaYı saraydan gönderme planlarında son noktaya gelir. Fakat Süleyman, Isabellanın sarayda olmadığını öğrenir. Onu bulmak için tüm sarayı görevlendirir. Hürrem tüm bu engellere karşın, Isabelladan sonsuza dek kurtulabilecek midir?

Mahidevran, Prenses Isabellanın kaybolmasının ardında Hürremin olduğuna emindir. Gülşahın verdiği bilgiler sayesinde, Hürremin korkunç planını ortaya çıkarmaya çalışır.

Valide Sultan ise Hürremin, kendisi ve hanedanla ilgili olan düşüncelerini öğrenir. Hürremin iktidar hırsını dizginlemek Valide Sultana düşer. Valide Sultanın bir sonraki hamlesi ne olacak?
Süleyman, sarayındaki bu düzensizliğe karşı son derece öfkelidir. Herkes Prenses meselesi ile ilgili Hürremi suçlar. Süleyman ona nasıl bir ceza vereceği merak konusudur. Süleymanın, Hürreme olan aşkı son mu buluyor?

Muhteşem Yüzyıl 39. Bölüm fragmanı yayınlandığı anda sitemizde yer alacaktır.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.