Muhteşem Yüzyıl 37. Bölüm Fragmanı izle

Muhteşem Yüzyıl 37. Bölüm Fragmanı izle

Muhteşem Yüzyıl 37. Bölüm Fragmanı izle Muhteşem Yüzyıl 37. Bölüm Fragmanı Muhteşem Yüzyıl 37. Bölüm Fragmanı izle Muhteşem Yüzyıl 37. Bölüm Muhteşem Yüzyıl 38. Bölüm Fragmanı izle Muhteşem Yüzyıl Son Bölüm Fragmanı izle

Bir imparatorluğun kaderine yön veren bir aşkın hikayesi

Muhteşem Yüzyıl Osmanlı’nın en parlak döneminde sarayın kapalı kapıları arkasında dönen oyun ve entrikalara ışık tutuyor.

Dizide, Osmanlı’nın en geniş sınırlara ulaştığı sırada Kırım’dan cariye olmak için yola çıkan bir genç kızın -Moskof Cariye Hürrem’in- oğlunu tahta oturtmak için verdiği mücadele ve yaptıklarıyla bir imparatorluğun kaderine yön verişi ele alınıyor.

Gerçek bir tarihi uyarlama olan dizide izleyiciler, sarayın ve Osmanlı’nın göz kamaştıran zenginliğinin içinde bir kadının ihtiraslı aşkına, hırslarına ve entrikalarına şahit olacak

Muhteşem Yüzyıl 36. Bölüm ÖZETİ

Saraydan kaçmaya çalışan Prenses İsabella, İbrahim Paşaya yakalanmıştır. Prensesin gemiye bindiğinden emin olan Gül Ağa, Hürrem Sultana Prensesin artık İstanbulda olmadığı müjdesini verir.

Arminin iyileşeceğinden kuşkusu olmayan Bali Bey yola çıkmadan önce, Armine büyük bir sürpriz yapacaktır.

Valide Sultan ve Hürrem gerilimi yükseliyor. Prenses İsabellanın gittiğini düşünen Hürrem, zaferini kutlamak için taşlıkta bir eğlence düzenler. Hatice Sultanın ısrarıyla Topkapı Sarayına erken dönen Valide Sultan, bu eğlenceye tanık olacaktır. Yaşanan tatsız olayların üzerine yapılan bu eğlence Valide Sultanı çok kızdırır.

İbrahim Paşa Sümbül Ağaya Nigarı saraydan göndermesini söyler. Nigar Saraydan sürülüyor mu?

Muhteşem Yüzyıl 37. Bölüm fragmanı yayınlandığı anda sitemizde yer alacaktır.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.