Muhteşem Yüzyıl 34. Bölüm Fragmanı izle

Muhteşem Yüzyıl 34. Bölüm Fragmanı izle

Muhteşem Yüzyıl 34. Bölüm izle Muhteşem Yüzyıl 34. Bölüm Fragmanı izle Muhteşem Yüzyıl 34. Bölüm izle Muhteşem Yüzyıl 34. Bölüm Fragmanı izle Muhteşem Yüzyıl 35. Bölüm Fragmanı izle Muhteşem Yüzyıl Son Yeni Bölüm Fragmanı izle Seyret

Bir imparatorluğun kaderine yön veren bir aşkın hikayesi

Muhteşem Yüzyıl Osmanlı’nın en parlak döneminde sarayın kapalı kapıları arkasında dönen oyun ve entrikalara ışık tutuyor.

Dizide, Osmanlı’nın en geniş sınırlara ulaştığı sırada Kırım’dan cariye olmak için yola çıkan bir genç kızın -Moskof Cariye Hürrem’in- oğlunu tahta oturtmak için verdiği mücadele ve yaptıklarıyla bir imparatorluğun kaderine yön verişi ele alınıyor.

Gerçek bir tarihi uyarlama olan dizide izleyiciler, sarayın ve Osmanlı’nın göz kamaştıran zenginliğinin içinde bir kadının ihtiraslı aşkına, hırslarına ve entrikalarına şahit olacak

Muhteşem Yüzyıl 33. Bölüm Özeti

Hürrem, Sultan Süleymanın eseri olan kolyeyi, Prenses İsabellanın boynunda görünce yıkılır. Hürrem Prensese ne yapacak? Kolyeyi Prensesten nasıl geri alacak?

Nigar, hasta yatağındaki İbrahim Paşayı iyileştirmek için, elinden geleni yapmaktadır. Hatice Sultan, Nigarın İbrahim Paşayla yakından ilgilenmesinden rahatsız olur.

İbrahim Paşa, Bali Beyin Armini babasına teslim etmediğini öğrenir. Bali Beyin, emrine itaatsizlik ettiğini duyunca çok sinirlenecektir. Durumu Sultan Süleymana anlatır. Sultan Süleyman Bali Bey ve Armin hakkında ne karar verecek? Bali Bey ve Armin aşkı sona mı erecek?

Mahidevran, Hürremin Prenses İsabellayı görmeye gittiğini öğrenmiştir. Bu haberi Valideye yetiştirmeye gittiğinde, Sultan Süleyman da Valide Sultanın dairesindedir.

Valide Sultan, Sultan Süleymanın yakından ilgilendiği Prenses İsabellayı görmek istemektedir. Valide’nin emriyle Haremde bir eğlence düzenlenir. Valide Prensesi de bu eğlenceye davet eder. Böylece Hürreme rakipsiz olmadığını bir kez daha hatırlatacaktır. Hürrem ise, Prensesin Saraya davetli olduğundan habersizdir.

Muhteşem Yüzyıl 34. Bölüm fragmanı yayınlandığı anda sitemizde yer alacaktır.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.