Muhteşem Yüzyıl 32. Bölüm Fragmanı izle

Muhteşem Yüzyıl 32. Bölüm Fragmanı izle

Muhteşem Yüzyıl 32. Bölüm Fragmanı izle Muhteşem Yüzyıl 32. Bölüm izle Muhteşem Yüzyıl 32. Bölüm Fragmanı izle Muhteşem Yüzyıl 32. Bölüm izle Muhteşem Yüzyıl 33. Bölüm Fragmanı izle Muhteşem Yüzyıl Son Yeni Bölüm Fragmanı izle Seyret

Muhteşem Yüzyıl 31. Bölüm Özeti

Hürrem, Sultan Süleyman ve Prenses İsabella’nın beraber Av Köşküne girdiğini görmüştür. Saklandığı yerde, Sultan Süleyman’ın dışarı çıkmasını beklemektedir. Daha fazla dayanamaz ve köşke doğru ilerler.

Hürrem Av Köşkünden döndüğünde, Hasbahçede Mahidevranla karşılaşır. Hürremin ağladığını gören Mahidevran, Av Köşküne gidip Prensesi gördüğünü anlamıştır. Mahidevran bu durumu kullanarak Hürreme zarar vermeye çalışacaktır.

Prenses İsabella, Sultan Süleyman’ın onu serbest bırakmayacağının farkındadır. Gururu kırılan Prenses, bu esaretten kurtulmak için son bir hamle yapar. Prenses Av Köşkünde yangın çıkartır.

Sultan Süleyman, Av Köşkündeki yangından gece yarısı haberdar olur. Hürrem, Sultan Süleymanın yanından kalkıp Av Köşküne, Prensese gitmesiyle iyice yıkılacaktır.

Prenses İsabella yangından kurtulacak mı? Sultan Süleymanın Prensesle ilişki yaşadığını düşünen Hürremi bundan sonra neler bekliyor?

Muhteşem Yüzyıl 32. Bölüm fragmanı yayınlandığı anda sitemizde yer alacaktır.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.