Muhteşem Yüzyıl 30. Bölüm Fragmanı izle

Muhteşem Yüzyıl 30. Bölüm Fragmanı izle

Muhteşem Yüzyıl 30. Bölüm Fragmanı izle Muhteşem Yüzyıl 30. Bölüm izle Muhteşem Yüzyıl 30. Bölüm Fragmanı izle Muhteşem Yüzyıl 30. Bölüm izle Muhteşem Yüzyıl 31. Bölüm Fragmanı izle Muhteşem Yüzyıl Son Yeni Bölüm Fragmanı izle Seyret

Bir imparatorluğun kaderine yön veren bir aşkın hikayesi

Muhteşem Yüzyıl Osmanlı’nın en parlak döneminde sarayın kapalı kapıları arkasında dönen oyun ve entrikalara ışık tutuyor.

Dizide, Osmanlı’nın en geniş sınırlara ulaştığı sırada Kırım’dan cariye olmak için yola çıkan bir genç kızın -Moskof Cariye Hürrem’in- oğlunu tahta oturtmak için verdiği mücadele ve yaptıklarıyla bir imparatorluğun kaderine yön verişi ele alınıyor.

Gerçek bir tarihi uyarlama olan dizide izleyiciler, sarayın ve Osmanlı’nın göz kamaştıran zenginliğinin içinde bir kadının ihtiraslı aşkına, hırslarına ve entrikalarına şahit olacak

Muhteşem Yüzyıl 29. Bölüm Özeti

Hatice Sultanın bebeği, Hürremin önünde nefes almadan, ölü gibi yatmaktadır. Hatice Sultanın bebeği yaşayacak mı?

Kaçmaya çalışırken kaza geçiren Prenses İsabella, yerde acıyla bileğini tutmaktadır. Sultan Süleyman, Prenses İsabellayı kucağına alır ve kendi atına bindirir. Öte yandan Gritti’nin, mektubu, Prensesin nişanlısı Prens Fredericke ulaşmıştır. Nişanlısının korsanlar tarafından Sultan Süleymana satıldığını öğrenen Prens Frederick, Prensesi Sultan Süleymanın elinden kurtarmaya kararlıdır.

Sümbül Ağa, Prenses İsabellaya hizmet etmek için sık sık av köşküne gitmektedir. Av köşkünden ve esir tutulan Prensesten habersiz olan Gül Ağa, Sümbül Ağanın haremi sıklıkla terk etmesinden şüphelenir. Gül Ağa, Hürreme Sümbül Ağanın bir şeyler karıştırdığını söyler. Hürrem Gül Ağadan Sümbül Ağanın nereye gittiğini öğrenmesini ister..

Bali Bey Matrakçıyla meyhaneye gittiğinde, Grittinin meyhaneyi kapattığını öğrenir. İlk defa karşılaşan Gritti ve Bali Bey kavga ederler. İbrahim Paşa bu kapışmadan haberdar olur..

Mahidevranın ödeneğinin arttırıldığını öğrenen Hürrem, buna karşılık olarak haremi büyüterek şehzadeleri için yeni daireler yaptırmak istemektedir. Hürrem Valideye konuyu açtığında reddedilecektir

Muhteşem Yüzyıl 30. Bölüm fragmanı yayınlandığı anda sitemizde yer alacaktır.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.