Muhteşem Yüzyıl 12.Bölüm fragmanı izle

Muhteşem Yüzyıl 12.Bölüm fragmanı izle

Muhteşem Yüzyıl 12.Bölüm izle Muhteşem Yüzyıl 12.Bölüm fragmanı izle Muhteşem Yüzyıl 12.Bölüm izle Muhteşem Yüzyıl Son Bölüm fragmanı izle

Muhteşem Yüzyıl 12. en son bölüm fragmanı izle – İbrahim ipin ucunda!

Muhteşem Yüzyıl 12. yeni son bölüm fragmanı yayınlandı, dizi izle. Muhteşem Yüzyıl 12. bölüm fragmanı Kanuni’nin İbrahim’e vereceği cezayı anlatırken, Muhteşem Yüzyıl 12. yeni bölümde merak edilen soru Pargalı İbrahim ölecek mi yoksa Hatice Sultan ile evlenecek mi?

Çarşamba akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen Muhteşem Yüzyıl dizisinde bu hafta merak edilen soru Pargalı İbrahim’in sonunun ne olacağı. Tarihe bakış açısı ile çok eleştirilsede reyting rekortmeni olan Muhteşem Yüzyıl dizisi her ne kadar kurgu da olsa Kanuni dönemini anlatıyor ve kişi ve olayların seyri de bu açıdan önceden biliniyor. Muhteşem Yüzyıl 12. bölüm Çarşamba akşamı Show TV’de yayınlanacak ve yine izleyenleri ekrana kilitleyecek bir bölümle yayında olacak.

Muhteşem Yüzyıl 12. yeni bölüm fragmanında Kanuni mektubu Pargalı’ya gösteriyor ve ‘Seni cehenneminden kurtaracağım İbrahim’ sözleri ile adeta korku salıyor. Elindeki hançer ise 12. bölüm öncesi fragmanda izleyenleri meraklandırıyor. Fakat tarihe şöyle bir göz attığımızda ise zaten sonunu bildiğimiz bir filmi izliyoruz. Kanuni Sultan Süleyman Rodos seferinde hayatını kurtaran İbrahim’in canını almayacak ve daha önce ‘Ben kardeş katili olmam’ sözleri ile bu olayların habercisi olan bir önceki bölümde bunu açıkça ortaya koyuyor.

Tarih ne diyor?

Pargalı İbrahim 1524 yılında Kanuni’nin kız kardeşi Hatice sultan ile evleniyor. Usullere ayırı olarak da sadrazamlığa getiriliyor. Kanuni tarafından Anadolu’daki isyanları bastırmakla görevlendiriliyor ve başarılı oluyor. Fakat Pargalı, frenk, damat, makbul ve maktul lakaplarıyla anılan İbrahim Paşa, Irakeyn Seferi sırasında yaptığı bazı uygulamalar sebebiyle Padişahın güvenini kaybediyor. Hürrem Sultan’ın Kanuni üzerindeki etkisi bakımından İbrahim’i rakip olarak gördüğü ve öldürttüğü de söyleniyor.

Muhteşem Yüzyıl dizisinde dikkat çeken Pargalı Hürrem çekişmesi daha sonradan İbrahim’in sonunu hazırlayan bir çekişmeye dönüşüyor. Ayrıca İbrahim Hatice Sultan ile evleniyor ve birçok seferde ordusu ile Osmanlı birilikleri ile beraber zaferler kazanıyor.

Muhteşem Yüzyıl 12. yeni bölüm fragmanı

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.