Mourinho’dan Nuri açıklaması

04.08.2012
77
Mourinho’dan Nuri açıklaması

Real Madrid’in teknik direktörü Mourinho, Nuri Şahin ile ilgili açıklamalar yaptı.

Los Angelesda yaz kampını geçiren Real Madrid, La Galaxy ile yaptığı ilk hazırlık maçından 5-1lik galibiyet ile ayrıldı.

Milli futbolcumuz Nuri Şahin, karşılaşmanın ikinci yarısında şans buldu. Maça çok hızlı başlayan Real Madrid karşılaşmanın 2. dakikasında Higuain ile 1-0 öne geçti. Maçın 12. dakikasında Real Madrid te sahne alan Di Maria skoru 2-0 a getiren golü kaydetti. Karşılaşmanın 23. dakikasında La Galaxyden Junior Lopez, Iker Casillası mağlup ederek farkı 1e indirdi. Bu dakikadan sonra maçda bariz üstünlüğü ele geçiren Real Madrid 36ıncı dakikada Higuainin şık ara pasıyla genç yeteneği Jose Maria Callejon ile skoru 3-1 yaptı. Maçın ikinci yarısına Cristiano Ronaldo, Mesut Özil, Kerim Benzema ve Sami Khedira gibi as oyuncuları ile başlayan Real Madrid, 49. dakikada Alvaro Morata ile farkı 4e çıkardı. Maçın son golü Mesut Özilin güzel ara pasıyla Jeseden geldi ve Real Madrid sahadan 5-1lik net bir skor ile ayrıldı.

NURİ YARDIMCI OLURUZ

Maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında Nuri Şahinin durumu ile ilgili DHA muhabirinin sorusuna Jose Mourinho şöyle cevap verdi:

Real Madrid zor bir takım, burada olmak kolay değil, çok iyi oyuncular var. Her zaman oynamaya bilirsiniz. Nurinin durumu biraz farklı, kalmak istiyorsa kalır, kalırsa da ona iyi bakarız. Ben yardımcı olmak isterim. Tekrar söylüyorum kalırsa benim için sorun olmaz hatta çok iyi olur. Burada sorun olan şu, Nuri her maçı oynamak istiyor, oynayınca mutlu oluyor. Real Madrid de Xabi Alonso, Khedira, Lass, Mesut Özil, Granero var, durum onun icin kolay değil, her şey ona bağlı. Onu ne mutlu edecekse onu yapsın. Eğer gitmek onu mutlu edecekse ona yardımcı oluruz dedi.

Real Madrid Amerikadaki ikinci hazırlık maçını World Football Challenge organizasyonu altında Las Vegasda İtalyan ekibi Juventusa karşı yapacak.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.