Milli Takımdan Güzel Başlangıç

04.03.2010
68
Milli Takımdan Güzel Başlangıç
Avrupa Şampiyonası elemeleri hazırlığı kapsamında Honduras ile karşı karşıya gelen A Milli Takımımız rakibini rahat geçti..

Dünya Kupası elemelerindeki hayal kırıklığının ardından 2. Terim döneminin kapatan A Milli Takımımız, Avrupa Şampiyonası elemeleri hazırlığı kapsamında Honduras ile karşı karşıya geliyor.

Ağustos ayından itibaren Hiddink’in yöneteceği milli takımımızın başında bugün Oğuz Çetin var.

Daha önce Honduras ile 1 kez karşılaşan milliler, rakibini 1-0 mağlup etmişti.

Fatih Terim sonrası yeni bir ekip ve yeni bir takımla sahaya çıkan A Millilerimiz özel maçta Hoduras’ı 2-0 yenerek güzel bir maç çıkardılar.

TÜRKİYE: Volkan Demirel, Sabri, Emre Güngör, Servet, Caner, Hamit, Mehmet Aurelio, Emre Belözoğlu, Arda, Volkan Şen, Mevlüt

HONDURAS: Donis, Figuero, Bernardez, Sabillon, Alvarez, Leon, Palacios, Thomas, Turcios, Suazo, Pavon

TÜRKİYE: 2-0 :HONDURAS

Ve maç 2-0 üstünlüğümüzle sona erdi..

89. dakika Sağ çapraza pasını veren Tuncay ceza sahasına hareketlendi.. Halil’in tekrar Tuncay’a göndermek istediği top savunmaya çarparak kalecide kaldı..

86. dakikada Kazım sağ kanattan çalımlarla ilerleyip ortasını yaptı. Tuncay topa dokunamadı. Arka direkte hiç bir oyuncumuz olmayınca önemli bir gol fırsatından daha yararlanamadık.

83. dakikada Honduras’ta Turcios kaleyi yokladı ancak atışı defansa çarpıp kornere gitti.

81. dakikada Necip, Aurelio yerine oyna giriyor.

76. dakikada Emre Belözoğlu çıkarken, Nuri Şahin giriyor.

74. dakikada Honduras tehlikeli geldi. Pavon sol kanattan ceza alanına girdi. Ortası kaleye yöneldi ancak kaleci Volkan dikkatli.

65. dakikada Honduras’ta Pavon ceza alanı dışı sol çaprazından kaleyi yokladı ancak top üstten auta gitti.

63. dakikada Arda Turan’ın yerine Ozan İpek oyuna girdi…

GOOOLLL: 55. dakikada Hamit Altıntop, ceza sahası dışından muhteşem vurdu ve top ağlara gitti. Ay-Yıldızlı ekibimiz 2-0 öne geçiyor…

İlk yarı 1-0 sona erdi.

45. dakikada yan hakem 2 dakika uzatma gösterdi.

41.dakikada sağ kanattan köşe vuruşu kazandık. Emre topu arka direğe ortalayarak kullandı. Arda topu kafayla indirdi, Emre Güngör kayarak topu kaleye yolladı ve ilk golü kaydetti.

32. dakikada Gole yaklaştık! Volkan Şen ceza alanı içinde yerden ortaladı. Mevlüt sırtı dönük vaziyette topu Arda’ya o da, müsait durumdaki Hamit’i gördü. Ceza alanı içinde Hamit gelen topa sert vurdu ancak top üstten auta gitti.

29. dakikada sol kanattan kazandığımız köşe vuruşunu Arda ile paslaşarak kullandık. Arda, Emre ile paslaşarak aldığı toğu arka direğe ortaladı. Arka direkte Aurelio müsait durumda kafayı vurdu. Top kaleci Escober ve direğe çarptı.

24. dakikada bu arada Volkan Şen yerde. Genç oyuncu tedavisi için kenara geldi.

20. dakikada Arda soldan ortaladı. Volkan’ın kafası yandan dışarı gitti fakat hakem köşe noktasını gösterdi. Köşe atışını Emre kullandı, ceza alanı dışındaki Hamit’i gördü ancak kötü bir vuruş yaptı.

17. dakikada Servet’in kaptığı top Türkiye atağına dönüştü. Sağ kanattan geldik. Sabri ortaladı ancak Honduras defansı Mevlüt’ten önce davrandı.

11. dakikada Honduras ileri ucundaki isimler, defansımıza baskı yaparak top kaybı yaptırma amacında.

9. dakikada Emre, orta sahada topu alıp ilerleyen David Suazo’yu faulle durdurdu.

7. dakikada Honduras topu aldığında orta alanda yaptığımız baskı işe yarıyor.

4. dakikada rakip yarı alandan kazandığımız serbest vuruş’u Hamit kullandı. Ceza alanına gönderilen topu kaleci Escober yakaladı.

3. dakikada Emre uzun bir pasla Mevlüt’ü kaçırmak istedi, ama pozisyon ofsayt.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.