Milan Palermo Maçını Canlı izle

20.04.2011
70
Milan Palermo Maçını Canlı izle

Milan Palermo Maçı Canlı izle Milan Palermo Maçı Canlı Seyret Milan Palermo Maçını Canlı izle Milan Palermo Canlı izle Milan Palermo Maçını izle

İtalya Kupası’nın diğer yarı finalinde geçtiğimiz hafta Napoli’nin Udinese’ye yenilmesiyle şampiyonluğa iyice yaklaşan Milan, kendi evinde önce Delio Rossi’yi kovan fakat sonrasında takımın başına gelen Serse Cosmi’nin kötü performansı sonrasında Rossi’yi tekrar başa geçiren kararsız Palermo’yla karşı karşıya gelecek.

Milan şu anda çok moralli. Teknik direktör Massimiliano Allegri kupayı da çok ciddiye aldıklarını ve bu fırsatı kaçırmak istemediklerini açıkladı. Milan, kendi evinde oldukça etkili bir takım olan Palermo deplasmanına iyi bir skorla gitmek isteyecektir ve bu bağlamda San Siro’daki mücadeleye oldukça asılacaklar.
Uzun bir dönemdir kötü günler geçiren ve geçtiğimiz hafta Olimpico’da Roma’yı yenerek toparlanma emareleri göstermeye başlayan Palermo’nun Milan’a karşı dışarıda direnç göstermesi çok kolay değil.

Javier Pastore uzun bir süredir kayıp ve hoca değişiklikleri de takımın dengesini tamamen bozmuş durumda. Milan kendi evinde bu maçın net favorisi.

* İtalya Kupası Yarı Final mücadelesi, çift maç üzerinden oynanacaktır. İlk karşılaşmalar oynanıyor.

* Milan son 3 maçını kazandı.

* Milan evinde son 10 maçta 1 kez kaybetti (6G-3B).

* Milan’ın son 3 maçı ÜST ve TGS 2-3 aralığında bitti.

* Milan önceki turda Sampdoria’yı eledi.

* Palermo son 8 deplasman maçının 6’sını kaybetti (2G).

* Palermo’nun son 3 maçı ÜST ve TGS 4-6 aralığında bitti.

* Palermo önceki turda Parma’yı eledi.

* Milan ile Palermo arasındaki son 8 maçın 6’sı ÜST bitti.

* Milan evinde son 4 maçta Palermo’yu 3 kez yendi (1M).

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.