Milan Napoli maçı canlı izle

27.02.2011
76
Milan Napoli maçı canlı izle

Milan Napoli maçı canlı izle Milan Napoli maçı canlı seyret Milan Napoli maçını canlı izle Milan Napoli canlı izle Milan Napoli maçı izle

Milan Napoli maçı canlı izle Milan Napoli canlı izle Pazartesi günü Milan’a konuk olacak Napoli’nin orta saha oyuncusu Marek Hamsik, rakibin daha çok baskı altında olduğunu düşünüyor.
Napoli’nin yıldızı Marek Hamsik, Milan’ın şampiyonluk hayallerini kırmayı umuyor, ama San Siro’da zafer kazanmanın hiç de kolay olmadığının farkında.

Pazartesi günkü maç çoğu kişi tarafından şampiyonlukta belirleyici bir dönüm noktası olarak görülüyor ve Slovak oyuncu da bu görüşe katılıyor.

Il Corriere dello Sport’un bu konu hakkındaki sorusunu yanıtlayan Slovak milli futbolcu, “Evet, şampiyonluğun yolu bu maçtan geçiyor, ama asıl baskı Milan’ın üzerinde olacak,” dedi.

Sözlerine devam eden Hamsik, “Milan ve Napoli’nin denk seviyede olduğunu ve her açıdan büyük bir maça imza atacağımızı düşünüyorum. Pek çok maça çıkıyoruz, ama hemen herkesin gözünü diktiği bir maç bu, bütün gözlerin üzerimize çevireleceğinin farkındayız,” ifadelerini kullandı.

Serie A’da 26. haftanın sonunda Milan, Napoli’nin 3 puan önünde lider konumunda bulunuyor.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.