MHPli Büyükatamanan Kaset Yorumu

18.05.2011
74
MHPli Büyükatamanan Kaset Yorumu

MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmet Büyükataman, partisinin bazı yöneticileriyle ilgili internette yayınlanan kasetlerle ilgili olarak, açıklamada bulundu.

MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmet Büyükataman, partisinin bazı yöneticileriyle ilgili internette yayınlanan kasetlerle ilgili olarak, “Ülkeyi bölme hesapları yapanlar, buna, omurgalı duruşuyla karşı çıkan MHP’yi parlamento dışı bırakmak istiyor” dedi.

MHP’nin Bursa birinci sırada milletvekili adayı olan İsmet Büyükataman, gazetecilerin kaset olaylarıyla ilgili sorularını yanıtladı. Gelinen noktayı “Bu işin artık çivisi çıktı” diye değerlendiren Büyükataman, milleti bu tür işlerle meşgul etmenin doğru olmadığını söyledi. İnsanların gündeminde, iş, aş, yoksulluk ve yolsuzluk olduğunu kaydeden Büyükataman, “Ne yazık ki sanal bir takım gündemler yaratmak konusunda maharetli olan iktidar partisi, gerginlik stratejisi ile, ‘cambaza bak’ oyununu icra etme çabasındadır” dedi. Medyanın bunlarla değil, vatandaşın gündeminde yer alanlarla ilgilenmesi gerektiğini belirten Büyükataman, şunları söyledi:

“İktidar partisi maharetinde, adına Kürt açılımı diye başlatmış oldukları, bize göre ‘yıkım projesi’ nin karşısında, dimdik duran, bin yıldır kardeşçe yaşayan insanımızın kardeşliğini bozacağını yüksek sesle ifade eden ve bu konuda omurgalı bir duruş ortaya koyan MHP var. AKP’nin, kapılı kapılar ardında Türkiye’nin bölünmesine yönelik bir takım hesapların hayata geçirilmesi konusunda tek engeli MHP olarak görüyor. Partimizi parlamento dışı bırakmak için özel bir gayret sergileniyor. Bu kaset olayı da, bu düzmecenin bir parçasıdır.”

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.