Meryem Uzerli Dönüyor ama Şartlarıyla ( Muhteşem Yüzyıl)

29.06.2013
87
Meryem Uzerli Dönüyor ama Şartlarıyla ( Muhteşem Yüzyıl)

Muhteşem Yüzyılın eski Hürremi Meryem Uzerli Türkiyeye geri dönüyor. Meryem uzerliye bir çok diziden teklif yağıyor. Uzerlinin Türkiyeye geri dönmek için bazı şartları var.

Meryem Uzerli Dönüyor ama Şartlarıyla

Muhteşem Yüzyıl dizisinde 100. bölümde oynamadan diziye şok etkisi yapacak bir kararla Türkiyeyi terk etmişti. Meryem Uzerli tükenmişlik sendromu yaşadığı için Almanya!da bir klinikte tedavi görüyordu. Sevgili Can Ateş ve ailesindne destek alarak iyi olmaya çalıştığını dile getiren Uzerli şimdilerde daha da iyi olduğunu duyurdu.

Meryem uzerliye bir çok film ve dizi teklifleri gidiyor. Meryem Uzerli teklif yapan yapım şirketlerine şartlarını sundu. Meryem uzerlinin Şartları;

– Haftada 4 gün çalışırım

– 20 Bölümden fazla oynamam

– Bölüm başına 25bin euro (Muhteşem Yüzyılda 12 bin 500euro alıyordu)

Meryem Uzerli bu şartları kabul edildiği takdirde Türkiyeye döneceğini açıkladı. Yoğun çalışma şartları kendisini çok yorduğu ve bu şartlar kabul edilmezse asla dönmeyeceğini söylediği öğrenildi.

Kıvanç Tatlıtuğ – Meryem Uzerli Aynı Dizide

Meryem Uzerlinin adı son zamanlar en çok Kıvanç Tatlıtuğ ile bir dizide oynayacağı konuşuluyordu fakat bu durumu Ay Yapım yalanladı. Ay Yapım yaptığı açıklama da ‘Meryem Uzerli’ye teklif götürmedik’ dedi.

Kıvanç Tatlıtuğ ise ‘Benim bilgim yok’ diye yanıt verdi. Meryem Uzerli de bu konuda sessizliğini koruyor.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.