Meryem 12. yeni bölümde gerçek ortaya çıkıyor!

18.10.2017
82
Meryem 12. yeni bölümde gerçek ortaya çıkıyor!

Kanal Dnin heyecanla takip edilen dizisi Meryem bu akşam 12. yeni bölümü ile ekrana gelecek. Savaş ile ilgili açık yakalayan Oktay bu işin peşini bırakmaz. Savaş ise Oktayın tuzağına düşüp babasına cephe alır. İşte Meryem yeni bölümden ilk detaylar.

Yurdal Sargunun sırt çevirdiği Oktay, karşı bir hamle yapmaya hazırlanıyor! Meryem 12. Bölümü ile 18 Ekim Çarşamba 20.00de!

Savaş, Meryeme babasının ölümünde Yurdalın parmağı olduğunu söylerse onu kaybedeceğinin farkındadır ama öğrendiği ismi ona söyleyeceğine söz vermiştir. Savaş neden Meryemi kaybetmekten bu kadar korktuğunu kendisine itiraf edememektedir.

Oktay, Yurdal Sargunu karşısına almayı göze almış, Meryem ve Savaşı birbirlerinden uzak tutmak için ne gerekirse yapmaya hazırdır. Nurten ise Gülümserin gerçek kimliğini öğrenmiş, Oktaya söylemeye çalışmaktadır. Beliz, Berkin neyin peşinde olduğunu öğrenmek üzeredir. Öğrenecekleri herkesi hayatını değiştirecektir.

Güçlü, Savaş ile Meryem arasında neler olduğunu sorgulamaya başlar. Savaş, duydukları karşısında büyük bir şaşkınlık yaşar ve Güçlü ile karşı karşıya gelirler. Savaşın aşık halini daha önceden bilen Güçlü, Meryeme bakışlarından şüphelenir. Meryeme karşı hislerinin olduğunu düşünür ve Savaşın karşısına dikilir. Savaş ise Meryeme karşı duygusal bir his beslemediğini savunsa da Meryem ile bir araya gelmesi, sakklı duyguları açığa çıkaracaktır.

Meryem ile Savaş, birbirlerine olan duygularını dile getirecekler mi? Güçlü, Savaş ile Meryemin bir araya gelmesine mani olacak mı?

MERYEM 12. BÖLÜM 2. FRAGMANI

Oktay, büyük bir gerçeği öğrenir. Bu öğrendiği bilgiyle dengeler değişecek mi?

Berk, gizlenen cinayeti Belize anlatır. Beliz, Berkin babasının katilini duyduğunda şaşkınlığını gizleyemez. Yurdal Sargun, oğlu Savaşın da ona cephe almasıyla cinayetten yargılanacak mı?

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.