Mersin İdman Yurdu Beşiktaş Maçını Canlı izle

20.10.2011
76
Mersin İdman Yurdu  Beşiktaş Maçını Canlı izle

Mersin İdman Yurdu Beşiktaş Maçı Canlı izle Mersin İdman Yurdu Beşiktaş Maçını Canlı izle Seyret Mersin İdman Yurdu Beşiktaş Maçını Canlı izle Lig TV izle Mersin İdman Yurdu Beşiktaş Maçını izle Mersin İdman Yurdu Beşiktaş Canlı izle

Spor Toto Süper Lig’de 7. haftanın kapanış maçında Beşiktaş deplasmanda Mersin İdmanyurdu ile karşı karşıya gelecek. Yaptığı son 4 resmi maçta galibiyet yüzü göremeyen Beşiktaş, Mersin deplasmanında bu kötü gidişe dur demek istiyor. Siyah-beyazlılar, perşembe günü Fenerbahçe ile oynayacağı derbi maçı öncesinde Mersin İdmna Yurdunu mağlup ederek moral bulmanın hesaplarını yapıyor.

Beşiktaşta sakatlıkları Guti Hernandez, Rüştü Reçber, İbrahim Toramanın yanı sıra henüz hazır olmayan Hugo Almeida ve Manuel Fernandes bu zorlu maçta forma giyemeyecek.

Geçtiğimiz hafta kendi sahasında oynadığı maçta Fenerbahçeye mağlup olan Mersin İdman Yurdu, Beşiktaş karşısında puan ya da puanlar alarak bu puan kaybını telafi etmek istiyor. Kırmızı-Lacivertli ekipte, kart cezalısı olan İbrahim Kaş ve Moritz ile sakatlığı süren kaleci Hakan Arıkan, Beşiktaş karşısında forma giyemeyecek. Sakatlığı bulunan eski Beşiktaşlı Mert Nobrenin durumu ise maç saatinde belli olacak.

Haftanın bu zorlu kapanış maçında taraf bahisini riskli buluyorum çünkü iki takım da sahadan galibiyetle ayrılabilir. Ancak Mersin İdman Yurdu ve Beşiktaşın da gol atacağına güvenerek Karşılıklı gol var tercihini kuponlarda tercih edebiliriz.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.