Kurtlar Vadisi Pusu Memati Mamoş türküsü dinle

Kurtlar Vadisi Pusu Memati Mamoş türküsü dinle

Kurtlar Vadisi Pusu Memati Mamoş türküsü dinle Memati Mamoş türküsü milyonların yüreklerini dağladı, gözyaşı olup aktı. Memati Uyan Mamoş türküsü dinlemek ve yürek burkan o videoyu izlemek için tıklayın, Memati Mamoş türküsü ile oğlunu son yolculuğuna uğurlarken Kurtlar Vadisi Pusu izleyicileri ise gözyaşlarını tutamadı.

Kurtlar Vadisi Pusu 106. bölümünde Memati ölen oğlunu son yolculuğuna uğurlarken adeta ekran başındakiler de o acıyı yüreklerinin derinliklerinde hissettiler. Oğlu Ali Memati Mamoş’u cenazede uğurlarken Memati Mamoş türküsü ile yürekleri sızlattı. Memati’nin oğlunun ölümü ise bir türküyü daha gündeme getirirken Memati Mamoş türküsü izlenme ve tıklanma rekorları kırıyor. Son zamanlardaki sinema filmlerindeki türkü furyasına bu sefer bir dizi dahil olmuş oldu.

Memati Baş karakterini canlandıran Gürkan Uygun ‘Mamoş’ türküsü ile oyunculuğunu bir kez daha konuşturdu ve ekran başındakileri öyle bir etkilediki Kurtlar Vadisi Pusu hayranları en son Çakır’ın cenazasinde bu kadar üzülmüştü galiba. Memati Mamoş türküsü seslendirmesi ise oyuncunun kendi sesine ait ve başarılı bir yorum olarak gündeme taşındı. Mamoş türküsü ise Elazığ yöresine ait bir türkü.

Mamoş cenazesi ve sonrasında neler oldu?

Kurtlar Vadisi Pusu son bölüm izleyenlerini büyük bir üzüntüye boğmuştu. Kurtlar Vadisi Pusu daha önceki bölümde Ulubey tarafından Memati’nin oğlu Ali Memati ve Hüsnü’nün eşi Gülendam öldürülmüştü. Kurtlar Vadisi Pusu yayınlanan son bölümde herkes Memati’nin bu durum karşısında ne yapacağını oldukça merak ediyordu.

Kurtlar Vadisi Pusu son bölümde cenazeler toprağa verilirken Ulubey yine boş durmadı. Ve Kurtlar Vadisi Pusu son bölümde Ulubey Ali Memati ile Gülendam’ın cenazesini basarak çatışma çıkardı. Ve Kurtlar Vadisi Pusu son bölüm de cenaze alanında ki çatışma da Polat’ın babası olan Ömer Baba ve Memati vuruldular.

Kurtlar Vadisi Pusu son bölümde bu olayların üzerine Polat Memati’nin akılsızca hareket etmemesi için hastane de uyutulmasını istedi. Ancak acısı olan Hüsnü’de Ulubey’in yerini tespit etti ve Memati’yi hastaneden çıkarak yerlerini ona söyledi. Ve Memati Kurtlar Vadisi Pusu son bölümde Ulubey’in karısının ve çocuğunun olduğu yeri bastı ancak evde çatışmaya girmesine rağmen kimseyi bulamadı.

Kurtlar Vadisi Pusu son bölümde Memati’nin Ulubey’in karısı ve çocuğunun olduğu yeri basması ve eş zamanlı olarak Polat’ta çatışmayı çıkaran Ulubey’in adamlarını bularak onları öldürdü ve bir nebze içini rahatlattı. Ancak Kurtlar Vadisi Pusu son bölümde Ulubey bir türlü ele geçirilemedi ve istenilene bir türlü ulaşılamamış oldu…

Kurtlar Vadisi Pusu Memati Mamoş türküsü dinle

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.