Melankoli Filmini Full izle

Melankoli Filmini Full izle

Melankoli Film Fragmanı Full izle Melankoli Filmi Full izle, Melankoli Filmi izle, Melankoli Filmi Online izle Melankoli Film Fragmanı HD izle Seyret

Özet: Yeni evlenen çift Justin ve Micheal evliliklerini Justinenin ablası Clairenın malikanesinde, görkemli bir davet ile kutlarlar. Fakat bu iki kız kardeş yapı itibariyle birbirlerine ters karakterdedirler. Justine depresyona, drama ve melankoliye yakın ve yatkın bir kadınken, Claire kız kardeşine göre daha normal olan taraftır. Justinenin düğün gününde ise ailede herkesin kendine has arızları bir bir ortaya çıkmaya başlar.
Tam da bu kutlama esnasında Melankolia adlı bir gezegen, şimdiye kadar güneşin arkasında saklı kaldığı yörüngeden çıkarak dünyaya doğru gelmektedir. Şimdi herkesin kıyameti kendisine göredir.
Filmini Bu bir düğün, melankoli ve psikolojik bir felaket filmi. sözleriyle nitelendiren sıradışı yönetmen Lars Von Trierin son işi olan Melankolia’nın başrollerini Cannesda bu filmdeki oyunculuğu ile En İyi Kadın Oyuncu Ödülünü alan Kirsten Dunst ve yönetmenin bir önceki filmi Anti Christ (Deccal)te de beraber çalıştığı Charlotte Gainsbourg üstleniyor. Senaryosu da Lars von Triere ait olan filmin eleştirmen notu ise, Cannesda yarattığı tartışmaya rağmen oldukça yüksek.

Yönetmen: Lars von Trier
Oyuncular: John Hurt, Kirsten Dunst, Charlotte Gainsbourg
Orijinal adı: Melancholia
uzun metrajlı film Fransa , Danimarka , İsveç , Almanya
Tür: Bilimkurgu , Dram
Süre: 130 dk Yapım yılı: 2011
Dağıtımcı: M3

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.