Mazi Kalbimde Yaradır 6. Bölüm izle

Mazi Kalbimde Yaradır 6. Bölüm izle

Mazi Kalbimde Yaradır 6. Bölüm izle Mazi Kalbimde Yaradır 6. Bölüm Fragmanı izle Mazi Kalbimde Yaradır 6. Bölüm izle Mazi Kalbimde Yaradır Son Bölüm Fragmanı izle

Gördüğü rüya gerçek olan Müjgan, Ferit’le sahilde karşı karşıya gelir. İkisi de duygularını artık gizlemeyecektir… Ferit bilir ki, Müjgan kendisini seviyor. Müjgan bilir ki Ferit kendisine âşık… Fakat arada vefa, sadakat ve dostluk taşlarıyla örülü duvarlar vardır.
Elbette Müjgan da Ferit de bu duvarı aşmak konusunda ürkektirler… Öte yandan Nalan’ın Ferit’e duyduğu aşk günbegün büyümekte, takıntı haline gelmektedir. Nalan, Ferit’in kalbini kazabilmek için Müjgan’dan yardım ister. Selim ise, Müjgan ve Ferit arasında yaşananlardan şüphelenmeye başlar. Artık Müjgan’ın kendi aşkına da karşılık vermediğini anlamaya başlamıştır… Yakın arkadaşı ve nişanlısını göz hapsine alır… Ferit, sırf Selim ve Nalan’a haksızlık etmemek, yüreğine söz geçirebilmek için yalıdan ayrılacağı sırada sürpriz gelişmeler olur ve dört gencin hayatı dönüşü olmayan bir yola girer.
Mazi Kalbimde Yaradır, 24 Mart Perşembe TRT 1’de…

Oyuncular
Selçuk Yöntem, Sedef Avcı, Özgür Çevik, Melike Emiroğlu, Kaan Yılmaz, Çağrı Şensoy

Mazi Kalbimde Yaradır 6. Bölüm Fragmanı izle

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.