Mazi Kalbimde Yaradır 21. Bölüm Fragmanı izle

Mazi Kalbimde Yaradır 21. Bölüm Fragmanı izle

Mazi Kalbimde Yaradır 21. Bölüm Fragmanı izle Mazi Kalbimde Yaradır 21. Bölüm izle Mazi Kalbimde Yaradır 21. Bölüm Fragmanı izle Mazi Kalbimde Yaradır 21. Bölüm izle Mazi Kalbimde Yaradır 22. Bölüm Fragmanı izle Mazi Kalbimde Yaradır Son Yeni Bölüm Fragmanı izle Seyret

Mazi Kalbimde Yaradır 20. Bölüm Özeti;

Müjgan yeni evinde, yeni işinde ayakta durmaya çalışmaktadır. Mahallede yaşayan Selma ile arkadaş olur. Ancak muayenehanesinde işe girdiği doktor, göründüğü gibi bir adam değildir.
Ferit ve Neco esir kampında zor günler yaşamaktadır. Rum askerlerinin komutanı Stelyo, Ferit’in askerlerin komutanı olduğunu anlayınca, Ferit’in ağzından laf almak için elinden geleni yapar. Ferit direnmektedir ancak Rum askerlerinden birisi Müjgan’ın saçını bulup yakınca kontrolünü yitirir. Rauf Bey şirketi elinde tutmak için çabalamaktadır, en sonunda yalıyı satılığa çıkarır. Serdar adlı genç bir iş adamı hiç düşünmeden satın alır. Bu genç girişimci satıştan sonra Rauf Bey’e bir teklifte bulunur. Rauf Balkanlı, hayatının en zor sınavlarından birini vermek zorunda kalacaktır. Selim fabrikada işe giren Selma’dan gitgide daha fazla hoşlanmaya başlamışken, Nalan da hastanede tanıştığı Dr. Kerem’e kalbini kaptırır.

Mazi Kalbimde Yaradır 21. Bölüm fragmanı yayınlandığı anda sitemizde yer alacaktır.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.