Manisaspor Galatasaray Maçını Canlı izle

18.04.2011
74
Manisaspor Galatasaray Maçını Canlı izle

Manisaspor Galatasaray Maçı Canlı izle Manisaspor Galatasaray Maçı Canlı Seyret LİG TV İZLE Manisaspor Galatasaray Maçını Canlı izle Manisaspor Galatasaray Maçı izle Manisaspor Galatasaray Canlı izle Manisa Galatasaray Maçı Canlı izle

Lig tarihinin en kötü dönemini geçiren Galatasaray Futbol Takımı, yarın deplasmanda yapacağı Manisaspor maçında elde edeceği galibiyetle, 3 puan özlemine son vermek istiyor.Spor Toto Süper Lig’in 29. haftasında Manisaspor’a konuk olacak sarı-kırmızılı ekip, resmi maçlarındaki son galibiyetini 19 Şubat’ta Bucaspor’a karşı yapılan 22. hafta mücadelesinde 1-0’lık sonuçla aldı.

Bucaspor galibiyetinin ardından Spor Toto Süper Lig’de 6, Ziraat Türkiye Kupası’nda ise 1 maç yapan Galatasaray, bu karşılaşmalarda 5 yenilgi, 2 beraberlik alırken, rakip filelere gönderdiği 5 gole karşılık filelerinde 12 gol görmekten kurtulamadı.

-SON 4 MAÇ KAYBEDİLDİ-

Süper Lig’de 28. hafta sonu itibariyle 15 yenilgiye ulaşarak, ”Üç Büyükler” içinde bir sezonda alınan en fazla yenilgi rekorunu geliştirmeyi sürdüren Galatasaray, son 4 maçını da kaybetti.

Sırasıyla Ankaragücü, Fenerbahçe, Medical Park Antalyaspor ve Trabzonspor mücadelelerinden boynu bükük ayrılan sarı-kırmızılılar, ligde son 6 haftaya girilirken 13. sıraya kadar geriledi.

-SON 7 RESMİ MAÇ-

Sezona Frank Rijaard’la başlayıp, sonra Gheorghe Hagi ve Bülent Ünder’le yola devam Galatasaray’ın kötü gidişine 3 teknik adam da çare olamadı.

Bülent Ünder yönetiminde çıkılan 2 maçını da kaybeden sarı-kırmızılıların, galibiyete hasret geçen 7 maçlık serisi şöyle oldu:

Maç Organizasyon Sonuç

İstanbul B.Belediyespor-Galatasaray Lig 3 – 1

Galatasaray-Gaziantepspor Kupa 0 – 0

Galatasaray-Kardemir Karabükspor Lig 0 – 0

Ankaragücü-Galatasaray Lig 3 – 2

Galatasaray-Fenerbahçe Lig 1 – 2

Medical Park Antalyaspor-Galatasaray Lig 3 – 0

Galatasaray-Trabzonspor Lig 0 – 1

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.