Manisaspor Beşiktaş maçı canlı izle

11.03.2011
83
Manisaspor Beşiktaş maçı canlı izle

Manisaspor Beşiktaş maçı canlı izle Manisaspor Beşiktaş maçı canlı seyret Lig Tv izle Manisaspor Beşiktaş maçını canlı izle Manisaspor Beşiktaş maçı izle Manisa Beşiktaş canlı izle

Manisaspor Beşiktaş maçı canlı izle Manis Beşiktaş maçı izle Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında yarın deplasmanda Manisaspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş, maçın hazırlıklarını bugün yapacağı antrenman ile tamamlayacak.

Siyah Beyaz ekip bugün 18.30’da da Manisaspor mücadelesi için önce hava yolu ile İzmir’e, oradan da karayolu ile Manisa’ya geçecek.

Yarın saat 20.00’da başlayacak karşılaşmayı hakem Barış Şimşek yönetecek.

BEŞİKTAŞ’IN MANİSASPOR KADROSU BELLİ OLDU

Spor Toto Süper Lig’in 25. hafta mücadelesinde yarın Manisaspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş’ın 17 kişilik kadrosu belli oldu.

Bugün 18.30’da hava yolu ile İzmir’e, oradan da karayolu ile Manisa’ya geçecek olan Siyah-beyazlı takımın kadrosu şöyle:

“Rüştü Reçber, Cenk Gönen, İbrahim Toraman, Erhan Güven, Roberto Hilbert, Matteo Ferrari, Ekrem Dağ, Mehmet Aurelio, Manuel Fernandes, Necip Uysal, Nihat Kahveci, Ricardo Quaresma, Bobo, Simao Sabrosa, Guti Hernandez, Fabian Ernst, Doğukan Pala.”

10. RANDEVU

Beşiktaş ile Manisaspor, yarın lig tarihinde 10. kez karşı karşıya gelecek. Bugüne dek yapılan 9 maçın 6’sını Beşiktaş, 2’sini de Manisaspor kazandı. 1 maçta da taraflar eşitliği bozamadı.

Beşiktaş’ın ligdeki toplam 19 golüne, Manisaspor 9 golle karşılık verdi.

İki takım en son ligde 16 Ekim 2010’da karşı karşıya geldiler ve Fi Yapı İnönü Stadı’nda oynanan maçı Manisaspor 3-2 kazandı.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.