Manchester United Manchester City Maçını Canlı izle

23.10.2011
81
Manchester United Manchester City Maçını Canlı izle

Manchester United Manchester City Maçı Canlı izle Manchester United Manchester City Maçını Canlı Seyret Manchester United Manchester City Maçını Canlı izle Manchester United Manchester City Maçını izle Manchester United Manchester City Canlı izle

Sadece İngiltere’de değil tüm dünyada haftanın maçı bence. Ligin iki namağlup ekibi ve iki ezeli rakip Old Trafford’da kozlarını paylaşacak. Geçen hafta United Liverpool deplasmanında 1-1 berabere kalınca City liderliği ele geçirmişti. Sahasında inanılmaz bir grafiği olan ve 4 maçı da kazanan United’da bu maç bekleniyor.

Geçen sezon 3 kez karşılaşan iki takım arasında ligde oynanan maçlarda Trafford’da United 2-1 kazanmış Light’da 0-0 eşitlik sağlanmıştı. Tarafsız sahada oynanan 2 maçtan Fa Cup maçını City sahasında 1-0 kazanırken sezon başında oynanan Charity Sheild’da 3-2 United galip geldi. Bu maçta 2-0 geriye düşen United ikinci yarıda 3-2 kazanırken özellikle Cleverly ve Jones kaderi değiştirdiler. Hafta içinde Galati deplasmanında 2-0 kazanırken Nani ve Rooney ilk 11’de oynadı. Bu maçta da oynayacaklar. Savunmada Ferdinand sakat ama Vidic ve Jones o bölgede görev yapabilir. United daha dengeli ve tecrübeli olmanın avantajı ve oturmuş bir sistemin rahatlığıyla maça çıkacak.

City ise dünyanın en iyi takımlarından biri oldu ve her hafta bunu bizlere kanıtlıyor. Hatta Mancini işi ileri götürerek “Dünyanın en iyi takımı” olduklarını iddia etti. Bu tartışılır ama kadro kalitesi ve zenginliği tartışılmaz. Son lig maçında Aston Villa’yı 4-1 yenerek moral buldular ama hafta içinde şampiyonlar Liginde biraz da United maçını düşünmenin bedelini az kalsın ödeyeceklerdi ama sonradan oyuna giren ve 90+3’de galibiyet golünü atan Aguero 2-1 ile 3 puanı getirdi.

İlk 11’ler ne olursa olsun önceden tahmin yapmak zor. Ben gollü bir derbi bekliyorum onun için önce üst. Ama sonrasında biraz risk alarak ve güvenerek 2 diyorum. İsteyenler oynasın.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.