Manchester United Fulham maçı canlı izle

09.04.2011
75
Manchester United Fulham maçı canlı izle

Manchester United Fulham maçı canlı izle Manchester United Fulham maçı canlı seyret Manchester United Fulham maçını canlı izle Manchester United Fulham canlı izle Manchester United Fulham maçı izle

M.United bu maçtan 3 gün sonra yine sahasında Chelsea ile Şampiyonlar Liginde 1-0 kazandığı ilk maçın rövanşını oynayacak. Ama ligde de hazır arayı açmışken puan kaybı yaşamak istemiyorlar. Sahasında süper bir grafik yakalayan ve 15 maçtır yenilmeyen, aynı zamanda son 11 maçının tamamını kazanan United kadroda yapacağı değişikliklere rağmen daha avantajlı.

Chelsea maçında savunmada süper oynayan Vidic-Ferdinand ikilisinin yanında son maçlarda boşu olmayan ve sezonun en kritik yerinde form grafiğini zirveye çıkartan Rooney bu maçta en önemli silahları olacaktı ama Perşembe günü golcü futbolcuya verilen 2 maçlık ceza onandı. Wayne Rooney, hafta sonu oynanan West Ham United maçında gol attıktan sonra kameralara küfrettiği aldığı iki maçlık ceza onandı. Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında takımını Chelsea karşısında galibiyete taşıyan oyuncu, ligde oynanacak olan Fulham ve FA Kupası yarı finalinde oynanacak olan Manchester City maçlarında forma giyemeyecek.

Rooney’in olmaması dezavantaj ama Berbatov ve Hernandez onun boşluğunu doldurabilir. Fulham ise ligde deplasmanda başarısız görüntüsüyle dikkat çekiyor. Deplasmanda son 6 maçını da kazanamayan Fulham geçen hafta ligde sahasında Blackpool’u 3-0 yenmeyi başardı. Bu maçta biri penaltıdan 2 gol atan Zamora ise uzun süren sakatlıktan sonra tekrar eski formunu yakalamış görünüyor. Ayrıca her maçta süper oynayan Duff ve orta sahada Dempsey çok formda. Ligin ilk yarısında oynanan maç 2-2 berabere bitmişti.

İki takım arasında oynanan maçlar genelde gollü bitiyor. Bu maçta da en az 3 gol olacağını düşünüyorum. Üst oynayanlara alternatif seçim ise handikaplı 0 olabilir.

* Manchester United son 5 maçını kazandı.

* Manchester United evinde son 23 maçının 20’sini kazandı ve hiç kaybetmedi.

* Manchester United evinde son 11 maçını kazandı.

* Manchester United’ın son 10 maçının 5’i ALT, 5’i ÜST bitti.

* Fulham son 7 lig maçında 1 kez kaybetti (3G-3B).

* Fulham son 6 deplasman maçını kazanamadı (3B-3M).

* Fulham’ın son 3 maçı ÜST bitti.

* Manchester United ile Fulham arasındaki son 12 maçın 10’u ÜST bitti.

* Manchester United evinde son 7 maçta Fulham’ı yendi. Son 6 maçta handikapı aştı.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.