Manchester United Everton Maçı Canlı izle

23.04.2011
69
Manchester United Everton Maçı Canlı izle

Manchester United Everton Maçı Canlı izle Manchester United Everton Maçı Seyret Manchester United Everton Maçını Canlı izle Manchester United Everton Canlı izle

Premier Ligde lider M.United hafta içinde Newcastle deplasmanda 0-0 berabere kalması rağmen takpçisi Arsenal de berabere kalınca aradaki puan farkını korumayı başardı. Ama artık 2 sırada Chelsea var ve şampiyonluk için ciddi bir rakibe daha sahip oldular.

Bu maçta Everton karşısına uzun süredir evlerindeki ezici üstünlükleriyle çıkacaklar. Sahasında 16 maçtır kaybetmeyen ve son 12 maçını kazanan United deplasmanda zorlanmasına rağmen evinde adeta aslan.

Everton ise 7 haftadır yenilmeyerek özellikle sezon başında istikrarsız görüntüsünden kurtulmuşa benziyor. Son 2 maçta da oynadıkları futbolu beğendim. Ama zirvede puan kaybetmek istemeyen bir rakibe karşı şansları oldukça az. İki takım arasında oynanan son 3 maçta 13 gol oldu. Sezonun ilk yarısında oynanan maç 3-3 berabere bitmşti. Bu maçta da bol gol olmasını bekliyorum. İlk tercihim üst. Sonrasında ise biraz risk alarak handikaplı 1 denenebilir.

* Manchester United evinde son 12 lig maçını kazandı.

* Manchester United evinde son 25 maçının 22’sini kazandı ve hiç kaybetmedi.

* Manchester United’ın son 5 maçının 4’ü ALT bitti.

* Everton son 7 lig maçının 5’ini kazandı ve hiç kaybetmedi.

* Everton’ın son 10 maçının 8’i TGS 2-3 aralığında bitti.

* Manchester United ile Everton arasındaki son 3 maç ÜST bitti.

* Manchester United evinde son 4 lig maçında Everton’ı yendi.

* Manchester United evinde en son 1992 yılında Everton’a kaybetti (14G-4B).

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.