Manchester United Chelsea Maçını canlı izle

12.04.2011
83
Manchester United Chelsea Maçını canlı izle

Manchester United Chelsea Maçı canlı izle Manchester United Chelsea Maçı canlı Seyret Canlı Maç İzle Manchester United Chelsea maçını canlı izle Manchester United Chelsea Maçını izle Manchester United Chelsea Maçı izle

Şampiyonlar Ligi Manchester United Chelsea Maçını canlı izle ve özeti Devler Liginde ilk maçta deplasmanda Chelsea’yi 1-0 yenen M.United sahasında yarı final için sahaya çok avantajlı çıkacak. 6 Mart’da deplasmanda Liverpool’a yenildikten sonra oynadığı son 6 maçın tamamını kazanmayı başaran United ligde de şampiyonluğa emin adımlarla gidiyor. Hafta sonunda sahasında Fulham karşısında 2-0 ile rahat kazanan United diğer taraftan sakatların dönmesiyle daha güçlü hale gelmenin sevincini yaşıyor. Manchester ekibinde Rio Ferdinand, Anderson ve Antonio Valencia’nın sakatlıkları bitti ve bu oyuncular hazır duruma geldiler.

Son lig maçında Rooney cezası nedeniyle oynamadı ve Chelsea maçına dinlenmiş halde gelecek. İlk maçta deplasmanda oynamasına rağmen rakibe fazla alan bırakmadan maçı kontrol etmeyi başaran United bir sisten takımı olmanın avantajıyla bu maçta daha avantajlı.

Chelsea cephesinde ise umutlar bitmedi. Hafta sonunda ligde Wigan karşısında 1-0 kazanan ama aklı fikri Old Trafford’daki rövanşta olan takımda Ancelotti çok umutlu. Carlo Ancelotti, ilk maçta 1-0 yenilmelerine rağmen Manchester United’ı eleyebileceklerini söyledi.Chelsea’nin İtalyan çalıştırıcısı maç öncesinde yaptığı açıklamada, ” Rakibi zorlamak için farklı bir şey hazırlamalıyım. Önümüzdeki maçta özel bir şey yapmaya hazırlanıyorum. Bunu yapabilmem için oyuncuların bu maçı kazanabileceklerine inanmaları gerekiyor.” ifadelerini kullandı. Manchester United’ın maça avantajlı başlayacağını ve defansif olarak çok etkili olduklarını belirten Ancelotti, “Açıkçası avantaj onlarda ve bize karşı kontra atak oynayıp, iyi bir savunma yapacaklardır. Defansta fantastik işler yapıyorlar. Gol atmak oldukça zor olacak ama bunun için önümüzde 90 dakika var.” şeklinde konuştu.

Torres kendisine güvenenleri şu ana kadar mutlu edemedi ama hala önünde vakit var. Hatta bu maç neden olmasın ki? Ben Chelsea’nin kolay teslim olacağını düşünmüyorum. Geçen sezon bu sahada oynanan lig maçını 2-1 kazanmışlardı. Kontrollü oynayan Manu karşısında maçı kazanabilirler. Herkes kolayca United kazanır diye düşünüyor ama ben iki takımın aralarındaki maçlarda saha avantajının önemli olmadığını düşünüyorum.

İlk tercih 1.42 oranıyla 02 çifte şans. Sonrasında ise erken gelen golle maçın üste gideceğini düşündüğüm için üst… Fantezi yapmak isteyenlere ise önerim iy 0 ikinci yarı 2 oynamaları…

* İlk maçı Manchester United deplasmanda 1-0 kazandı.

* Manchester United son 6 resmi maçını kazandı.

* Manchester United evinde son 24 maçının 21’ini kazandı ve hiç kaybetmedi.

* Manchester United’ın 5 iç saha maçının 4’ü ALT bitti.

* Manchester United son 10 Ş.Ligi maçının 7’sini kazandı ve hiç kaybetmedi.

* Manchester United evinde son 6 Ş.Ligi maçının 4’ünü kazandı ve hiç kaybetmedi.

* Manchester United’ın son 9 Ş.Ligi maçının 7’si ALT bitti.

* Chelsea son 7 deplasman maçını kaybetmedi (4G-3B).

* Chelsea’nin son 5 maçı ALT bitti.

* Chelsea son 4 Ş.Ligi maçında 1 kez kazandı (1B-2M).

* Chelsea deplasmanda son 6 Ş.Ligi maçının 4’ünü kazandı (2M).

* Chelsea’nin son 4 Ş.Ligi maçı ALT bitti.

* Manchester United ile Chelsea arasındaki son 7 maçın 6’sı ÜST bitti.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.