Manchester United Bolton maçını canlı izle

18.03.2011
72
Manchester United Bolton maçını canlı izle

Manchester United Bolton maçını canlı izle Manchester United Bolton maçı canlı seyret Manchester United Bolton maçı canlı izle Manchester United Bolton canlı izle Manchester United Bolton maçını izle

Premier Ligin lideri M.United son 2 maçında da kaybetti ve artık avantajı kalmadı. Bir maç fazlasıyla Arsenal’in 3 puan önünde lider olan United artık kazanmak zorunda. Chelsea ve Liverpool yenilgileriyle sarsıntı geçiren United Fa Cup maçında Arsenal’i 2-0 yenerek moral bulurken hafta içinde de Şampiyonlar Liginde 0-0’ın rövanşında sahasında Marsilya’yı 2-1 yenerek çeyrek final biletini aldı.

Her kulvarda aynı anda mücadele etmek takımı yıprattı ama aldığı şansı değerlendiren Hernandez Marsilya maçında 2 gol atarak takımın vazgeçilmez ismi olduğunu gösterdi. Takımda özellikle ideal savunma göbeği olan Vidic-Ferdinand ikilisinin sakat olması önemli. Bu maça kadar Vidic’in yetişmesi söz konusu. Marsilya maçında sakatlanan O’Shea, Rafael, Anderson ve Park kesin olarak oynamayacak. Sakatlığı geçen John Evans ise Bolton maçında sahada olacak. Bu arada 5 maç ceza alan Alex Ferguson da sahaya çıkamayacak.

Bolton geçen hafta Fa Cup maçında deplasmanda Birmingam’ı 3-2 yenerek elemişti. Aslında ligde deplasman maçlarında aynı başarıyı gösteremiyorlar. Son 7 deplasman maçında da kazanamayan Bolton bu sezon oynadığı futbolla beğeni topluyor. Son 3 maçlarında yenilmediler ve lig sıralamasında 40 puanla 7. sıradalar. Özellikle Sturrige Old Trafford’da ani çıkışlarıyla can yakabilir. Bolton Elmander ve Davies gibi önemli yıldızlarıyla puan arayacak.

Ben United’ın puan kaybetmesini beklemiyorum ama sanıldığı kadar kolay maç olmayacaktır. Ligin ilk yarısında oynanan maç 2-2 berabere bitmişti. Bankocular 1 oynasın ama oranı beğenmeyenler için asıl tavsiyem handikaplı 0 yani M.United tek farkla kazanır seçeneğine bahis yapmaları.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.