Manchester United Arsenal Maçını Canlı izle

28.08.2011
96
Manchester United  Arsenal Maçını Canlı izle

Manchester United Arsenal Maçı Canlı izle Manchester United Arsenal Maçı Canlı Seyret Manchester United Arsenal Maçını Canlı izle Manchester United Arsenal Maçı izle

Premier ligde haftanın maçı. Lige iki galibiyetle başlayan ve gençleşen kadrosundaki uyum sorunu ve sakatlıklara rağmen sanki bir şey olmamış gibi oynayan M.United şampiyonluğun en güçlü adayı olduğunu kanıtladı. Geçen hafta Tottenham’ı 3-0 yendikleri maçta sahanın yıldızı genç forvet Wellbeck olurken savunmada iki genç isim Jones ve Evans hatasız oynadılar. Bu nedenle eksikleri çok fazla arayacaklarını düşünmüyorum.

Bu sezon daha farklı bir Rooney izliyoruz ve forvet gibi değil serbest oynayan bir futbolcu gibi dolaşıyor. Hareketli ve değişken forvetiyle United bu sezon çok gol atar.

Arsenal ise geçen hafta Liverpool’a 2-0 kaybettikten sonra Udinese deplasmanında 1-0 kazanarak Şampiyonlar Liginde kaldı. Hafta içinde Fabregas’tan sonra bir başka sorun futbolcu Nasri de çok istediği M.City’ye transfer oldu. Takıma mutlaka takviye yapması gereken Wenger sessiz kaldığı için eleştiri oklarının hedefi olurken takımda kalanlar adeta onur mücadelesi verecekler. Ama toparlanmaları zaman alabilir. Liverpool maçını saymazsak savunmanın iyi durumda olması en önemli tesellileri.

Geçen sezon 3 kez karşılaştılar ve ligde ve Fa Cup maçında United sahasında 1-0 ve 2-0 kazandı. Londra’da ise Arsenal 1-0 yenmişti. Bu kez alt bitmeyeceğini düşünüyorum. Ama önce United ilk seçimim.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.