Manchester United Arsenal maçı canlı izle

12.03.2011
73
Manchester United  Arsenal maçı canlı izle

Manchester United Arsenal maçı canlı izle Manchester United Arsenal maçı canlı seyret Manchester United Arsenal maçını canlı izle Manchester United Arsenal maçı izle Manchester United Arsenal canlı izle

Manchester United Arsenal maçı canlı izle Manchester United Arsenal maçını canlı izle İngiltere’de yaralı iki takım Fa Cup maçında karşılaşıyor. M.United ligde oynadığı son 2 maçta Chelsea ve Liverpool’a yenilerek zirve yarışında büyük yara aldı. Özellikle geçen hafta Anfield’da 3-1 kaybettikleri Liverpool maçında rakibe tam anlamıyla teslim oldular. Zaten sezon başından beri sahasında iyi oynayan ama deplasmanlarda beraberliğe mahkum olan United’ın böylesine zor iki deplasmanda kazanmasını beklemiyordum. Liverpool maçında özellikle savunma döküldü. O maçta cezası nedeniyle oynayamayan Vidic Arsenal karşısında forma giyebilecek. Rio Ferdinand’ın durumu belli değil. Nani, Anderson, Park ve Valencia ise sakatlıklarından dolayı kesin olarak yok.

Manchester United’ın Bulgar yıldızı Dimitar Berbatov, iç saha formlarını deplasman maçlarına da taşımaları gerektiğini söyledi.Kırmızı Şeytanlar’ın Chelsea ve Liverpool’a yenilmesinin ardından, arkalarından gelen Arsenal’la puan farkı üçe inmişti. Berbatov ligdeki formlarıyla ilgili olarak kulübün resmi sitesine yaptığı açıklamalarda “Bunu başarmak zor ama özgüveninizi kaybetmemeye çalışmalısınız. Dışarıda gerektiği kadar fazla maç kazanamadık, ama bu uğraşmadığımızdan dolayı olmadı. Hiçbir maça beraberlik için çıkmıyoruz, her maçta hedefimiz üç puan. Diğer takımlar Manchester United’a karşı oynarken daha farklı oynuyorlar. En büyük kulüp olduğumuzdan, bu çok normal.” ifadelerini kullandı.

M.United son haftalarda sürekli gol atan ve formda olan Hernandez ve Rooney ile maça başlayabilir. Old Trafford’da son 20 maçında kaybetmeyen United moral bulmak için kazanmak zorunda. Ligde de şampiyonluk mücadelesi verdiği en büyük rakibi karşısında kazanmaları büyük moral olur.

Arsenal ise hafta içinde Nou Camp’da Barcelona’ya 3-1 kaybederek 2. kulvarından da elendi. Bir sonraki hedefi olan Fa Cup’a da veda etmeleri halinde sadece lig hedefine odaklanacaklar. O maçta savunmadan çıkmakta zorlanan ve büyük baskı yiyerek atak yapamayan Arsenal şans golüyle 1-1 yapmasına rağmen hakemin ucuz kırmızı kartını da hesaba katsak bile bence turu yine hak etmedi. Arsenal’de kalede sorun büyük. Sezonu kapatan Fabianski’den sonra Sczcesny’de sakatlanında kale Wenger’in bu sezon pek güvenmediği Almunia’ya kaldı. Walcott ve Song bu maçta oynamayacaklar. Ama asıl büyük kayıp barcelona maçında sakatlığı nükseden Fabregas’ın dev maça yetişemeyecek olması. Orta sahada Wilshire onun boşluğunu kapatmaya çalışacak. Geçen hafta ligde evlerinde Sunderland ile 0-0 berabere kalırken çok gol kaçırmışlardı.

Ligde oynanan maçta M.United bu sahada 1-0 kazanmıştı. Fa Cup maçında bir tarafa oynamak isterseniz 1 oynayın derim. Benim ilk tercihim ise bu maçta az gol olacağı yönünde ve alt…

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.