Manchester City Dynamo Kyiv maçını canlı izle

17.03.2011
76
Manchester City Dynamo Kyiv maçını canlı izle

Manchester City Dynamo Kyiv maçını canlı izle Manchester City Dynamo Kyiv maçını canlı seyret Manchester City Dynamo Kyiv maçı canlı izle Manchester City Dynamo Kyiv canlı izle Manchester City Dynamo Kyiv maçını izle

Manchester City Dynamo Kiev maçını canlı izle M.City yıldızlarla dolu kadrosuna rağmen Ukrayna soğuğunda adeta buz kesti ve ilk maçı 2-0 kaybederek herkesi şaşırttı. Veteran yıldız Shevchenko adeta ikinci baharını yaşıyor ve yetiştiği takımına borcunu attığı gollerle ödemeye devam ediyor. D.Kiev Uefa’da Beşiktaş’ı farklı yenip elediği zaman herkes dudak bükerek temsilcimizin 2. sınıf takıma elendiğini söylemişti ama Kiev ekibi işin öyle olmadığını kanıtladı. Aslında bu deplasmanda da gol için risk alacak rakibi karşısında kontrataklarda gol bulabilir.

Manchester City’e konuk olacak olan Dinamo Kiev’e Artem Milevskiy’den kötü haber geldi. Uefa.com’un haberine göre, Dinamo Kiev’in, Vorskla Poltava ile oynadığı müsabakada sakatlanan golcü futbolcunun elinde kırık olduğunu belirten Kiev Teknik Direktörü Yuri Semin, “Sakatlığın ne kadar süreceğine dair henüz bir bilgi yok. Kesin olan şu ki, Milevskiy Manchester karşısında sahada olmayacak.” şeklinde konuştu.

M.City Mancini’nin sıkıcı galibiyetleriyle yoluna devam etmeye çalışıyor. Hafta sonunda sizlere önerdiğim gibi Reading karşısında tek golle Fa Cup’da kazandı ve yarı finale çıktı. Bu maça büyük önem veriyorlar ve 2-0 biten ilk maçı telafi etmek için maça baskılı başlayıp golü erken bulmak isteyeceklerdir. Tevez son maçlarda biraz durgun ama Balotelli skoru değiştirebilir.

Bu maçta M.City bence handikapı bile aşabilir ama turu geçer mi bilemem. Orası zaten bizi ilgilendirmez. Bu maç için üst ve handikaplı 1 size önerilerim.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.