Mahsunun Hocası Oldu

23.01.2010
78
Mahsunun Hocası Oldu
Haluk Bilginer, Mahsun Kırmızıgül’ün son filmi ‘New York’ta Beş Minare’nin kadrosuna katıldı.

Bilginer, Bitlisli bir cemaat liderini canlandırıyor
‘Beyaz Melek’ ve ‘Güneşi Gördüm’ün ardından ‘New York’ta Beş Minare’ için ekibini oluşturan Mahsun Kırmızıgül, fragman çekimlerine başladı.

Kırmızıgül’ün senaryosunu sır gibi sakladığı filmin kadrosu da belli oldu. Filminde başrol oynayan Kırmızıgül’e Mustafa Sandal’ın yanı sıra Zafer Ergin, Salih Kanyon, Hüseyin Avni Danyal, Ali Sürmeli, Bora Sivri, Murat Ünalmış eşlik edecek. Merakla beklenen yapımın büyük sürprizi ise Haluk Bilginer olacak.

Usta oyuncu ‘New York’ta Beş Minare’de ABD’de yaşayan, Bitlisli ve cemaat lideri bir hocayı canlandıracak. Bilginer, başında seccadesi, önünde seccadesi ile New York gökdelenlerinin önünde kamera karşısına geçti. Çekimlerde aynı zamanda emniyet tarafından aranan bir suçlu olduğu da anlaşılan Haluk Bilginer’in yer aldığı zikir sahneleri ise dikkat çekti.

CEMAATLERE SIZMIŞ
FİLMDE bir dedektifi canlandıran Mahsun Kırmızıgül’ün cemaatin içine karışmak için sakal bıraktığı sahneler ilk göze çarpan detaylar arasında yer alıyor. Film için uzattığı sakalları yüzünden uzun zaman ortalarda görünmeyen Kırmızıgül, sakallı ve bıyıksız hali ile 1 ay boyunca tekke ve cemaatleri gezerek bilgi toplamış…

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.