Macaristan Hollanda maçını canlı izle

25.03.2011
73
Macaristan Hollanda maçını canlı izle

Macaristan Hollanda maçını canlı izle Macaristan Hollanda maçını canlı seyret Macaristan Hollanda maçı canlı izle Macaristan Hollanda canlı izle Macaristan Hollanda maçını izle

Euro 2012 E Grubunda ilk iki sırada yer alan takımlar karşılaşıyor. Hollanda 4 maçta 12 puanla zirvede yer alırken Macaristan 4 maçta 9 puanla 2. sırada. Hollanda grupta oynadığı maçlarda üstünlüğünü rakiplerine bariz şekilde kabul ettirdi ve maçlarını kazandı. Ama özellikle deplasman maçları beklendiği kadar kolay olmadı. özellikle Moldova maçında 1-0 kazanırken zaman zaman ecel terleri döktüler. Dünya Kupası finalinde İspanya’ya yenildikten sonra 7 maçtır bileği bükülmeyen ve son 6 resmi maçını kazanan Hollanda’yı yenmek kolay değil.

Hollanda kadrosunda Robben dışında önemli bir eksik yok. Ama son yıllardaki en büyük sorunları olan kaleci ve savunmada eskisi kadar kaliteli futbolcular bulamıyorlar. Kale için 40 yaşındaki Boschker kadroya alındı ve ciddi bir sorun var. Savunma ise bence güven vermiyor. Ama öyle bir orta saha ve forvet hattı var ki inanılmaz. Bu yıldızlara rağmen kolay kazanacaklarını sanmıyorum.

Macaristan bir ara yaşadığı felaket düşüşten sonra toparlanmaya başladı ve yeni yetenekler kadroya güç kattı. Son 5 resmi maçını kazanan ve grupta oynadığı son 3 maçta da galip gelen Macaristan tecrübeli kaptanı Zoltan Gera ve Bari’de oynayan golcü Rudolf’a güveniyor. Geçen sezon Hollanda’da oynanan hazırlık maçını Hollanda 6-1 kazanmıştı ve Macarlar bu yenilgi üzerine çok ağır eleştiriler almıştı. Bu maçta bana göre saha ve seyircisi önünde Macaristan kaybetmez. Sistemciler ve yüksek oran arayanlara ise beraberlik öneriyorum.

* Macaristan gruptaki son 3 maçını kazandı.

* Macaristan grup maçlarına verilen arada oynadığı 2 hazırlık maçında Litvanya ve Azerbaycan’nı 2-0’lık skorlarla yendi.

* Macaristan’ın gruptaki son 3 maçı ÜST bitti.

* Hollanda gruptaki 4 maçınıda kazandı.

* Hollanda grup maçlarına verilen arada oynadığı 2 hazırlık maçında Türkiye’yi 1-0, Avusturya’yı 3-1 yendi.

* Hollanda son 33 maçını kaybetmedi (26G-7B).

* Hollanda en son 2007 yılında resmi maç kaybetti (21G-2B) (90 dakika sonuçları baz alınmıştır).

* Hollanda’nın son 8 maçının 4’ü ALT, 4’ü ÜST bitti.

* Macaristan ile Hollanda arasındaki 10 maçın 7’si ÜST bitti.

* Hollanda son 5 maçta Macaristan’ı yendi. Son 2 maçı 7-1 ve 6-1’lik skorlarla farklı kazandı.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.