Maaile dizisi Kanal D

28.08.2016
75
Maaile dizisi Kanal D

Maaile dizisi Kanal D Şebnem Bozoklu’nun başrolde oynayacağı Altınsoylular dizisinin ismi Maaile olarak değişti.

Maaile dizisinin konusu nedir oyuncular kimler? Kanal D Maaile dizisinden yeni haberler..

Yapımcılığını O3 Medya’nın üstlendiği, yönetmenliğini Türkan Derya ve Murat Aksu’nun yapacağı, başrollerinde Şebnem Bozoklu, Cihat Tamer, Bennu Yıldırımlar, Ayça Ayşin Turan, Aras Aydın, Ünal Yeter, Birsen Dürülü, Görkem Şarkan ve Burak Sevinç’in yer aldığı dizinin ismi ‘Yalancısın Sevgilim’ olarak açıklanmıştı. Daha sonra Altınsoylular olarak ismi değişen dizinin adı Maaile oldu.

Sevilen oyuncu Şebnem Bozoklu ara verdiği ekrana “Gülsüm” olarak Kanal D’de geri dönüyor. Yetenekli oyuncu, yapımcılığını O3 Medya’nın üstlendiği, yönetmenliğini Türkan Derya ve Murat Aksu’nun yaptığı Kayserili Altınsoy ailesinin eğlenceli ve sürprizlerle dolu maceralarını konu alan dizinin oyuncu kadrosuna dahil oldu.

Yapımcılığını O3 Medya’nın üstendiği, genel yönetmenliğini Türkan Derya’nın, yönetmenliğini ise Murat Aksu’nun yapacağı Maaile dizisinin kadrosunda Şebnem Bozoklu, Cihat Tamer, Bennu Yıldırımlar, Ayça Ayşin Turan, Aras Aydın, Ünal Yeter, Görkem Şarkan ve Burak Sevinç yer alıyor.

Yeni yayın döneminde Kanal D ekranlarından izleyici ile buluşmaya hazırlanan proje, özlediğimiz kalabalık ve köklü bir ailenin başına gelen beklenmedik olayları sımsıcak bir dille ekrana taşıyacak.

ŞEBNEM BOZOKLU KAYSERİLİ BİR AİLENİN TEK KIZI “GÜLSÜM” ROLÜNDE
Şebnem Bozoklu’nun, Kayserili Altınsoy ailesinin tek kızı Gülsüm olarak izleyicinin karşısına çıkacağı projenin başrollerinde Cihat Tamer, Bennu Yıldırımlar, Ayça Ayşin Turan, Aras Aydın, Ünal Yeter, Birsen Dürülü, Görkem Şarkan ve Burak Sevinç gibi güçlü isimler yer alıyor. Bozoklu’nun dizideki partneri ise Ünal Yeter. Yeter, Gülsüm’ün Altınsoy ailesine içgüvey giren kocası Mesut’u canlandıracak.

Şebnem Bozoklu ise yeni rolü ve projesi hakkında şunları söyledi:
“En beğendim yönetmenlerden biri olan Türkan Derya ile ilk kez çalışma fırsatı bulduğum için çok sevinçliyim, kendimi çok mutlu hissediyorum. Üstelik birbirinden değerli ve çok kıymetli oyuncu kadromuz var. Çok farklı ve tatlı bir aile hikayesi ile izleyicinin karşısında olacağız. Bunun içinde ayrıca heyecanlıyım”.

Önümüzdeki hafta çekimleri Beylerbeyi’nde başlayacak olan Maaile çok yakında Kanal D’de.ş

Kanal D’nin merakla beklenen yeni aile ve komedi dizisi Maaile‘nin kadın başrol oyuncusu belli oldu. İstanbul’da yaşayan Kayserili bir ailenin komik öyküsünü konu alan yeni dizi için geri sayım başladı.

Son olarak geçen sezon Çifte Saadet dizisinde başrol oynayan ünlü oyuncu Şebnem Bozoklu Maaile dizisine katıldı.

Yapımcılığını O3 Medya’nın üstlendiği, yönetmenliğini Türkan Derya’nın yapacağı, başrollerinde Ayça Ayşin Turan, Aras Aydın, Bennu Yıldırımlar ve Cihat Tamer’in bulunduğu diziye son olarak ‘Çifte Saadet’ dizisinde rol alan Şebnem Bozoklu dahil oldu. Dizi, Kayserili bir ailenin renkli hikayesini anlatacak. Dizinin çekimlerine ay sonunda İstanbul’da başlanacak. Murat Aksu’nun yöneteceği dizi, Kayseri’nin köklü ailelerinden Altınsoylular’ın komik öyküsünü ekrana taşıyacak. ş

Senaryo ekibi, dizinin gerçekçi olması için 15 günlüğüne Kayseri’ye giderek oradaki köklü aileler, şive ve yöresel yemeklerle ilgili araştırma yaptı.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.