Lyon Real Madrid maçı canlı izle

22.02.2011
86
Lyon Real Madrid maçı canlı izle

Şampiyonlar Ligi Lyon Real Madrid maçı canlı izle Lyon Real Madrid maçı canlı seyret Lyon Real Madrid maçını canlı izle Lyon Real Madrid maçı

Şampiyonlar Ligi Lyon Real Madrid maçı canlı izle Lyon Real Madrid maçı canlı seyret Mesut’lu Real, Lyon deplasmanında Şampiyonlar Ligi’nde ikinci tur heyecanı devam ediyor. Fransa’nın Lyon ile İspanya’nın Real Madrid takımı bugün karşılaşacak.

Lyon, evinde oynanacak maça, hem iyi bir sonuçla avantaj elde etmek hem de rakibi karşısındaki 6 karşılaşmalık yenilmezlik serisini devam ettirmek için çıkacak. Real Madrid ise bu sezon yaptığı son 7 Şampiyonlar Ligi mücadelesinde de mağlup olmadı. İspanyollar, Fransa’daki son 10 maçın 6’sından ise üzgün ayrıldı. Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho’nun Mesut Özil’e bugün ilk 11’de forma vermesi bekleniyor.

Takımların muhtemel 11’leri şöyle: Lyon: Lloris, Reveillere, Cris, Lovren, Cissokho, Kallstrom, Toulalan, Gourcuff, Bastos, Gomis, Briand. Real Madrid: Casillas, Arbeloa, Carvalho, Pepe, Ramos, Xabi Alonso, Khedira, Ronaldo, Mesut Özil, Di Maria, Benzema.

Gecenin bir diğer randevusunda Danimarka temsilcisi Kopenhag, İngiliz devi Chelsea’yi konuk edecek. Kopenhag, sahadan iyi bir skorla ayrılmanın yanı sıra bu yıl Devler Ligi’nde evindeki yenilmezliğini sürdürmeyi planlıyor. Premier Lig’de beklentileri karşılayamayan Chelsea ise Şampiyonlar Ligi’nde elde edeceği başarıyla taraftarlarının gönlünü almak istiyor. Devler Ligi’ndeki 50. galibiyeti için mücadele edecek Chelsea, bu turnuvada oynadığı son 6 maçın 5’ini kazandı. Lyon-Real Madrid ile Kopenhag-Chelsea maçları saat 21.45’te başlayacak…

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.