Liverpool Manchester United Maçını Canlı izle

15.10.2011
78
Liverpool Manchester United Maçını Canlı izle

Liverpool Manchester United Maçı Canlı izle Liverpool Manchester United Maçını Canlı Seyret Liverpool Manchester United Maçı izle Liverpool Manchester United Canlı izle

İngiltere’de haftanın maçı. Her iki takım taraftarının da bütün sezon beklediği dev randevuda Liverpool sahasında M.United’ı ağırlayacak. Bu maçların ayrı önemi ve motivasyonu var. Liverpool geçen sezon kötü gitmesine rağmen United’ı 3-1 yenerek uğurlamış ve taraftarına kendisini affettirmişti. Bu sezon ise lige iyi başladılar ve aradaki 2 haftalık şoktan sonra tekrar yükselişe geçmek istiyorlar. Son maçlarında derbide deplasmanda Everton’u 2-0 mağlup ettiler. Sezon başından beri en fazla eleştirilen isim olan Carroll da nihayet golle tanıştı. Sahasında 3 maçtır kazanan Liverpool’da en önemli eksik olan kaptan Gerrard milli maç arasında eski durumuna geldi ve 11’de maça başlayabilecek.

M.United ise ligin başından beri yani 7 maçtır yenilmedi. Ama son maçlarında biraz sallantıda gözüktüler. Stoke deplasmanındaki beraberlik ve Basel ile evlerinde 3-3 biten maç sonrasında alınan 2-0’lık Norwich galibiyeti ile farklı kazandıkları maçlardan sonra futbol olarak düşüşteler. Ama United da arayı iyi değerlendirmiş olabilir. Sakatlıklardan canları yanıyor ama Rooney, Nani ve Hernandez özellikle deplasman maçlarında can yakacak isimler.

Bu maçta 3 golden az olacağını düşünmüyorum. Bu nedenle ilk tercih üst olmalı. Gol var iyi bir seçenek ama ben kuponuma Liverpool yazacağım.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.