Liverpool Manchester United maçı canlı izle

05.03.2011
78
Liverpool Manchester United maçı canlı izle

Liverpool Manchester United maçı canlı izle Liverpool Manchester United maçı canlı seyret Liverpool Manchester United maçını canlı izle Liverpool Manchester United canlı izle Liverpool Manchester United maçı izle

Manchester United maçı canlı izle Liverpool Manchester United maçı canlı seyret Liverpool ezeli rakibi M.United ile haftanın maçında karşılaşıyor. Bu maçla ilgili her türlü bilgiyi vereceğim ama şunu unutmayın bu maçlar bir futbol maçından çok daha farklı anlam taşır ve teknik, taktik, form durumu ve kadro kalitesi gibi unsurlar 2. planda kalır. Bunun en güzel örneğini daha 3 hafta önce Chelsea deplasmanında kazanan Liverpool vermişti.
Geçen hafta West Ham deplasmanında 3-1 kaybeden Liverpool takımında Dalglish şapkadan tavşan çıkartmaya çalışıp sağ bek Glen Johnson’ı sol açık oynatınca ve sol bekte 19 yaşındaki tecrübesiz Wilson oynayınca yenilgi geldi. Bu maçta sakatlıktan yeni çıkan Gerrard tanınmayacak derecede kötü oynadı ve orta sahada Meirelles de sakatlanınca çark işlemedi. Yeni transferlerden Suarez etkisiz kaldı. Bu maçta uzun süredir merakla beklenen Andy Carroll maç kadrosunda yer alabilir.

M.United Salı akşamı deplasmanda Chelsea’ye 2-1 yenilerek zirvedeki yerini sağlamlaştıramadı. Aynı hafta içinde ikinci bir şok demek Arsenal’in puan farkını 1’e indirme şansı demek. Gerçi o maçta 1-1 berabere giderken verilen penaltı son derece komikti ama yine de yenildiler. Üstelik kırmızı kart gören Vidic’i de kaybettiler. Alex Ferguson ligin gol kralı Berbatov’u kenarda oturtarak başladığı maçta Hernandez’den beklediği verimi alamadı. Bu dev maçta yine zorlu maçlarda hep yaptığı gibi tek forvetle sahaya çıkabilir.

Liverpool evinde 5 maçtır kaybetmiyor. İki takım arasında oynanan maçlara bakınca toplamda 181 maçta M.United 71 kez kazanmış, Liverpool 60 kez galip gelirken 50 maç da berabere sonuçlanmış. İki takım bu sezon 2 kez karşılaştı ve 2 maç da Old Trafford’da oynandı. Lig maçında United 3-2 kazanırken, Fa Cup’da Dalglish’in ilk maçında 1-0 galip gelen taraf yine United oldu.

Liverpool geçen haftaki gibi oynamayacaktır. Özellikle bu tür maçların adamı olan kaptan Gerrard’ın yıldzılaşmasını bekliyorum. Dalglish özellikle savunmada taşlarla oynamazsa orta sahada Meirelles’in eksikliğne rağmen kazanabileceklerini düşünüyorum. United iyi takım ama burası da Anfield. Bu maçta bol gol olur. İsteyenler üst oynasın dileyenler de benim gibi Liverpool’un peşinden gelsin…

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.