Liverpool Braga maçını canlı izle

17.03.2011
71
Liverpool Braga maçını canlı izle

Liverpool Braga maçını canlı izle Liverpool Braga maçını canlı seyret Liverpool Braga maçı canlı izle Liverpool Braga canlı izle Liverpool Braga maçını izle

Liverpool Braga maçını canlı izle Liverpool için kalan hedeflerden en önemlilerinden olan Avrupa Lignde Braga ile karşılaşıyorlar. Son resmi maçını 1 hafta önce Braga deplasmanında yapan ve hafta sonunda dinlenen Liverpool bu maça hazırlanıyor. Son lig maçında United’ı 3-1 yenmeleri kentte bayram havası estirmişti. Artık sakatlığı tamamen geçen Carroll bu maçta forma giyebilir ve Dalglish Braga karşısına Carrool-Suarez forvetiyle çıkabilir.

Liverpool’un yetenekli orta saha oyuncusu Joe Cole, takımın şimdiye kadar transfer ettiği en pahalı futbolcu olan Andy Carroll’ın kendisine Didier Drogba’yı anımsattığını söyledi. Manchester United maçında sonradan oyuna girerek kırmızı formayı sırtına geçiren Carroll, deplasmanda 1-0 kaybedilen Braga maçında da yarım saatten fazla oynamıştı. Liverpool’un kendisinden büyük şeyler beklediği yetenekli futbolcu hakkında Cole “O genç bir oyuncu ama bana Didier Drogba’nın gençliğini hatırlatıyor. İkisiyle de oynadım, bence Carroll o tarz bir forvet oyuncusu olmak için gereken tüm özelliklere sahip.” şeklinde konuştu.

Bu maçta tedavisi süren ve 3 hafta daha sahalardan uzak kalacak olan kaptan Gerrard forma giyemeyecek. Orta sahada o olmadığı zaman yaratıcı özellikte başka oyuncu olmamasına rağmen Meirelles bu sezonki performansıyla açığı kapatıyor.

Braga golü seven ilginç bir takım. İlk maçta da Liverpool’u 1-0 yendiler. Hafta sonunda Braga da rakibi gibi maç yapmadı. Rodrigo Lima bu takımın gol yolarında en önemli silahı ve tutulması zor bir futbolcu. Bu deplasmanda ilk öncelikleri mutlaka gol yememek olacaktır.

Ben Liverpool’un kazanacağını hatta erken bir gol bulursa handikapı geçeceğini düşünüyorum…

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.