Lindsay Lohan, mülteci çocuklara kitap aldı

07.10.2016
78
Lindsay Lohan, mülteci çocuklara kitap aldı

2. Sultanbeyli Kitap Fuarını gezen ünlü yıldız, mülteci çocuklar için kitap aldı.

ABDli oyuncu, şarkıcısı ve söz yazarı Lindsay Lohan, 2. Sultanbeyli Kitap Fuarında aldığı kitapları, mülteci çocuklara hediye etti.

Sultanbeyli Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, 2. Sultanbeyli Kitap Fuarını gezen sanatçı, mülteci çocuklar için kitap aldı.

Daha sonra ilçede faaliyet gösteren Mültecilerle Dayanışma Derneğini (Mülteci-Der) ziyaret eden sanatçı, sağlık merkezindeki doktorlarla sohbet etti.

Belediye Başkanı Hüseyin Keskinin de eşlik ettiği sanatçı, ziyaretinde doktor önlüğü giyerek, aldığı kitapları mülteci çocuklara hediye etti. Lohan, sohbet ettiği aileler ve çocuklarla yakından ilgilendi.

Kendisine ait İngilizce Kuran-ı Kerimin İtalyada kaybettiğini anlatan sanatçıya, Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, Diyanet İşleri Başkanlığı yayını İngilizce Kuran-ı Kerim armağan etti.

Türkiye ziyaretinden çeşitli fotoğrafları da sosyal medyadaki takipçileriyle paylaşan ünlü yıldız, son olarak Suriyeli Hüseyin ailesinin kızıyla çektiği fotoğrafı, “Küçük prensesin ve ailesiyle yeni evlerinde yeniden bir araya geldik. Sultanbeyli İstanbul. Dünya 5ten büyüktür.” mesajıyla paylaştı.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.