Lille Lyon maçı canlı izle

27.02.2011
73
Lille Lyon maçı canlı izle

Lille Lyon maçı canlı izle Lille Lyon maçı canlı seyret Lille Lyon maçını canlı izle Lille Lyon maçı izle

Lille Lyon maçı canlı izle Lille Lyon maçını izle Fransa’da dev kapışma
Ligue 1’de harika bir sezon geçiren Lille, zirve yarışından kopmak istemeyen Lyon ile karşılaşacak.
Liderliği maç fazlasıyla Rennes’e bırakan Lille, Fransa’nın dev ekiplerinden Lyon ile karşılaşacak.

UEFA Avrupa Ligi’ne 3-1’lik PSV mağlubiyetiyle veda eden Lille, bütün gücünü lige çevirdi.Geçtiğimiz hafta alınan Montpellier karşısında alınan mağlubiyet, Lille cephesinde şok etkisi yarattı. Kötü sonuca rağmen ihtiyatlı açıklamalar yapan teknik direktör Rudi Garcia, Lyon maçıyla çıkışlarına devam edeceklerine inandığını belirtti.

Şampiyonlar Ligi’nde yeni bir sürpriz yapma peşinde olan Lyon, Lille karşısında alacağı iyi sonuçla zirve yarışında avantaj yakalamak istiyor. Lille’de sakat oyuncu bulunmuyor.

Real Madrid ile oynanan Şampiyonlar Ligi 2. Tur maçından alınan 1-1’lik beraberlik, Lyon’un tur umutlarını azalttı. Eski oyuncuları Karim Benzema’nın golü, Real Madrid’e önemli bir avantaj sağladı.

Lyon ligde de iyi sonuçlar alıyor. Lille karşısında alacakları galibiyetle ikinci sıraya yükselecek ve lider Rennes ile aralarındaki puan farkını bire indirecekler.

Real Madrid maçı sonrası birçok önemli fırsattan yararlanamadan yana dert yanan teknik direktör Claude Puel, ligin ilk 5 sırasında yer alan takımlarla yapacakları maçlarda çok dikkatli olmaları gerektiğini hatırlattı.

Son antrenmada sakatlanan Lisandro Lopez’in durumuna maç saatinde karar verilecek.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.